Sfat - in viata nu da vrabia din mana pentru cioara de pe gard - este vorba din batrani - prietenul pe care-l ai te iubeste - ce-l pe care-l doresti te va folosi si te va arunca - alege tu acum pe care-l vrei
Ai dreptate, dar cum fac sa imi iau gandul de la el si mai ales cum fac sa il iubesc din nou pe prietenul meu. Iubirea lui nu ajunge. Si mai ales ca nu am ajuns aici pentru ca imi place de celalalt ci e asa de o perioada buna. Oricum multumesc de sfat!
Tu trebuie sa alegi ce doresti - " ori iti iei gandul de la el " ori " il iunesti in continuare " - nu te supara dar nu mai inteleg eu acum
Toti pentru unu cica - toti suntem aici ca sa ne ajutam (din nou cica). Poti sa-l lasi deoparte pe colegul de serviciu pentru ca nu asta e de ce ai nevoie, cauta un alt motiv pentru care sa privesti in fata; intamplarea a facut ca, chiar inainte sa vin aici sa raspund la o intrebare care spunea ca unele persoane sunt traumatizate de trairile din trecut si s-au inchis. Mie mi se pare absolut nenormal sa suferi permanent din cauza cuiva si din cauza asta (dupa parerea mea) trebuie sa fii putin independent ca om, nu din toate punctele de vedere, dar intotdeauna cand ai vreo problema sa ai propriul tau refugiu, aici ma refer la sentimente, cand te supara cineva tu trebuie sa ai tot timpul in rezerva un loc, sau o speranta care te face sa privesti mai inainte si nu sa te tot gandesti la lucrul ala.
Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, imi poti trimite un mesaj...
Pune stop la amundoua undeva in afara de asteapta dragostea adevarata. mult succes
E posibil sa fie asa cum spui dar cum ziceam, fiind chiar situatie care e, mi-e greu sa pun punct relatiei. De fapt chiar am facut asta in weekend. am decis amandoi ca ar fi mai bine sa ne despartim dar nu am rezistat asa si am zis sa ne mai dam o sansa si sa incercam amandoi sa facem sa fie bine. Cu toate asta parca nu ma simt fericita. Multumesc de sfat!
anonim_4396 întreabă: