anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce reactii au avut partenerii vostri la vestea ca veti avea un copil? prietenele mele imi spuneau ca primul lucru pe care l-au facut sotul lor a fost sa isi puna mainile in cap.si al meu sot la fel face.de ce oare?

Răspuns Câştigător
auran
| auran a răspuns:

Al meu a fost tare fericit de fiecare data

poate nu sunt pregatiti psihic - depinde si de varsta care o au
Un copil implica sacrificii pe orice plan, in special al timpului liber.

6 răspunsuri:
| LoryM22 a răspuns:

Pai cred ca isi dau seama ce-i asteapta, gata cu leneveala big grin

| Dara a răspuns:

Sotul meu a fost foarte incantat! Nici nu stia cum sa ma mai alinte, cred ca am fost cea mai rasfatata graviduta! happy

mlm
| mlm a răspuns:

Buna seara, asta depinde de mentalitate, altii se bucura, altii se gandesc la vremurile care sunt si nu sunt impacati cu ideea unui nou membru care ar putea sa le tulbure linistea si noptile.Sotul meu a fost super incantat de vestea sosirii copiilor nostri, era foarte fericit.

| cribus a răspuns:

Eu am asteptat 10 ani al doilea bebe, n-i l-am dorit ff mult, si a venit cand nu ne asteptam si tin minte ca prima lui reactie cand i-am aratat testul s-a prabusit in fotoliu.si o saptamana dupa a tot verificat testul sa se convinga ca e pozitiv.

| nicky a răspuns:

Probabil le este frica de responsabilitati. Un copil inseamna multa responsabilitate. Al meu a fost foarte incantat si fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand i-am aratat testul, sotul meu m-a intrebat care e raspunsul, i-am raspuns ca e pozitiv el m-a luat in brata si a inceput sa ma sarute spunsndu-mi ca ma iubeste.