Buna
o relatie excelenta din toate punctele de vedere, astazi am si eu propria familie si nu am de ce sa ma plang
a avea o famile si a te intelege bine, e ceva minunat si e darul cel mai de pret
O zi frumoasa sa ai
Uneori ne mai certam alteori ne impacam ne certam si dupa ne impacam dupa cateva minute nu vorbim cu sarutmana sau din astea i zic ce faci. Funda?
Cateodata imi mai supar parintii dar dupa aceea imi pare rau si ma duc si imi cer iertare...Ei m-au crescut si merita tot respectul...te pup
Foarte bună!
Totusi este familia mea.
Logic că am o relatie bună cu toti din familie
Nu cred ca o pot numi o relatie buna....De obicei stau singur.Asa nu critica lucrurile care-mi plac.
Eu pricep ca imi vor binele si chestii d-astea si cica nu constientizez x pericole(mai tot ce fac eu ma pune in pericol si cica-s inconstient). Mereu incerc sa explic faptul ca nu sunt inconstient si stiu si singur ce sa fac si ce sa nu fac, iar atunci cand fac ceva ce ei cred ca n-ar trebui sa fac tot stiu ce fac.In momentele astea imi este mai bine sa fiu singur.Sunt doar un stres in plus in astfel de situatii.
Stiu ca ma "jucam" cu niste chestii d-aia din capatul chibriturilor.Normal ca cica eram inconstient...cu toate ca faceam asta afara si improvizasem un circuit de aprindere electric lung de 6m ca sa pot fi dupa un zid.De foc nici nu se pune problema.
Alta data modelam un M9 parca in 3dsmax.Iar sare ca cica iar modelez si desenez arme.
Ma enerveaza ca-mi zice si de muzica pe care o ascult si de faptul' ca am parul' lung...
Tot timpu ma bag in gura cu taicamiu ). ii arat eu cine e sefa! ..cu maicamea nu prea ma inteleg, ii ia apararea lu taicamiu! =]]