Un simplu multumesc ii va da pe spate pe toti, pentru ca, dincolo de toate posibilele "rautati", exista libertatea de a fi luata in seama, in orice fel, nu conteaza.
Mersi, e o idee super! esti foarte draguta si inteligenta! :X Mersi si sa speram ca va fi bine!
Ma bucur mult ca te-am ajutat, chair am incercat sa-ti dau un raspuns clar. Eu asa fac atunci cand ma enerveaza cineva si mereu le inchid gura cu asta. Sunt genul mai amabila cu ceilalti si iti dai seama ca e un soc si isi dau si ei seama ca au facut ceva ce nu trebuia daca brusc devin rece si sfidatoare. Tocmai de-asta functioneaza asa bine si cred ca ar merge si in cazul tau(acum am citit raspunsul legat de varul tau). Daca e obisnuit sa-l lasi in pace sau sa-i dai raspunsuri mai usoare, atunci o schimbare de personalitate l-ar soca probabil si l-ar mai calma. Dar atitudinea trebuie sa o mentii rece constant ca sa functioneze. Scuze ca am scris atat de mult(de 2 ori chiar ) dar chiar imi place sa vorbesc despre asta si sa-i ajut pe ceilalti sa-i puna cu botul pe labe pe ignoranti, pentru ca ma scot din sarite. Tot ce conteaza e sa nu te intimidezi si sa-i fixezi cu privirea. Vai, ce n-as da sa vad cum o sa arate atunci. Iti urez bafta si chiar sper sa reusesti. Mi-a placut sa-ti raspund la intrebare, sincer. Nu stiu daca o sa inceteze, dar sunt sigura ca tu o sa te simti mult mai bine.
Buna! abia azi am apucat sa citesc raspunsul(sau mai bine zis comentariul ) si vreau sa spun ca am reusit sa fac cate cv pe la scoala dar pan' la urma am pleecat acasa datorita profei de boi care zicea "" ca ma pot imbolnavi "" de la o zgarietura la deget sa fim seriosi! oricum am scapat cchiar de ora ei si imi place muult! varul meu m-a zgariat sau mai bine zis mi-a apasat cu pixul pe degetul care cand eram mai mica l-am rupt si m-a trimis profa acasa dupa cum spuneam si am folosit si replica aceea "" ciocu' mic si joc de glezne care a scris-o cineva mai sus '" :X esti foarte draguta si sa speram ca vei avea noroc in lumea asta de nebuni! pa si mersi de raspuns :X:X si apropo! sa stii ca nu ma deranjeaza ca ai scris mult. ba chiar din potriva. imi place sa citesc sfaturile persoanelor inteligente pa :X:X
Multumesc tuturor! cu vreo doi am fost buna si i-am ignorat iar acum suntem din nou amici dar cu unii m-am certat si tatal meu i-a amenintat( pe cei cu care m-am certat -inclusiv cu varul meu ) si mama a sunat diriginta si a spus ca daca nu se vor lua masuri va face plangere si ma va transfera la alta scoala! totul s-a intamplat deoarece azi varul meu mi-a dat cu pixul in degetul care l-am rupt cand eram mica dupa cum ii spuneam la "Wowhow". scuze pentru scrisul asta cam... grabit!
Ba,eu macar nu imi cumpar paine in 12 rate.
Ai urechile alea zici ca esti taxi cu usile deschise.
Ai mustata aia zici ca e aparatoare pentru dinti.
Te sun eu cand am nevoie de marar pentru ciorba, ca tu ai din belsug pe picioare.
Sper ca te-am ajutat.
laura842115 întreabă: