Familia este calea pe care merg cel putin doua persoane in aceeasi directie si in acelasi timp, avand o motivatie comuna.
Familia este locul in care ne dam seama cat de diferiti suntem si ne impunem sa acceptam si parerile altora.
Familia este scoala care ne invata ca dreptatea este relativa si ca o problema se poate rezolva din mai multe puncte de vedere.
Este o instituie lasata de Dumnezeu, o unire a doi oameni, printr-un angajament de viata, o promisiune, un legamant sacru in cadrul casniciei.
Ce reprezinta pentru mine familia? Pentru mine, familia nu inseamna miere, avem certuri, da ca orice familie, dar ne iubim. Ma cert cu mama, bunica, bunicul, fratele, iar apoi ne inpacam in 5 minute. Mi-am pirdut tatal acum 6 ani intr-un accident si adorm gandindu-ma la el. Ma gandesc ca poate a fost mai bine sa plece acolo sus. De ce? Pentru ca de acolo ma vegheaza zi si noapte. Cand era in viata il vedeam doar de 2 ori pe saptamana, nu putea sa aiba grija de mine, de acolo sus poate. Ma gandesc ca chiar acum sa uita la mine scriind acest raspuns gandindu-se cum sa ma salveze de necazuri.
Ii iubesc oricum ar fi. Familia nu ti-o poti alege, si nici nu vreau. Vreau ca totul sa ramana asa.
Imi pare rau pentru decesul tatalui tau, si totusi imi pare bine ca te tii tare
Pentru mine familia inseamna un lucru foarte special ca o planeta de aur familia nu o poti cumpara pentru ca este mult prea scumpa si chiar asa ea te iubeste te ingrijeste si e mereu langa tine
Persoanele alea langa care ma simt bine.Nu conteaza ca sunt colegi, prieteni, un iepure, o pisica sau un caine...(si da, stiu ca astea nu-s persoane).
FAMILIA....am crescut fara mama, nu am avut sansa de a avea o mama care sa pot sta in pieptul el cald sa o simt langa mine sa imi spuna povesti...dar am avut sansa la o familie mare cu multi frati pe care ii iubesc enorm de mult, tata mi-a fost mereu aproape si mi-a darut tot ce am vrut chiar daca nu avea de unde, tot facea el cumva si imi lua ca eu sa fiu multumita.
FAMILIA este cel mai depret lucru pe care il are un om, as da orice sa maii vad chipul mamei, cea mai draga persoana si cea mai buna prietena, care pentru mine s-a transformat intr-un inger care ma pazeste pe mine si pe fratii mei...
Sunt cea mai fericita din lume ca ii am pe ceilalt mrmbrii aproape de mine si stiu ca sunt sanatosi, nimic nu ma poate face mai fericita decat FAMILIA!
mi-a fost foarte greu sa scriu, pentru ca am retrait clipele de cosmar prin care a murit mama mea...
Echilibru,liniste,caldura! Parasesti acest perimetru si descoperi, ura, trufia, rautatea, invidia, interese meschine, ambalaje de doi bani ale lumii in care traim!
De unde știi că ce aș răspunde eu sau alții e sincer? Poate fi doar pură prefăcătorie pentru a primi o fundiță, zic și eu.
Pentru mine familia reprezinta sursa de bani, iubire si locul unde ma refugiez cand ma cert cu prietenii.
Buna
pentru mine fam reprezinta totul, e universul meu, langa fam mea ma simt in siguranta, fam mea imi da siguranta ca ajung si ziua de maine, datorita lor trec cu bine peste boala mea, ma ajuta de fiecare data sa ma ridic, si ca o minune, ma ridic si merg mai departe, asa ma chinui de 13 ani, fam o am de 25 de ani, acasa si in mijlocul fam ma simt o regina, inconjurata de un rege, un print si o printesa
O zi frumoasa sa ai
Pentru mine familia este dumnezeul in care cred.Stiind ca va fi mereu langa mine si va avea grija de mine imi da putere sa trec prin viata cu zambetul pe buze.Asta a fost pentru funda.
Pentru mine familia reprezinta bani in plus de buzunar.Cum fac rost de o casa si un loc de munca stabil ii abandonez pe toti.
Nu ai de ce sa iti para rau. M-am obisnuit cu ideea ca eu nu mai am tata.
nutemaidoresc întreabă: