| Cosmina007 a întrebat:

Ce sa fac? Am aterizat intr-un oras strain de locurile mele natale.Nu cunosc pe nimeni. Din 2004 acest oras pentru mine tot strain este, nu reusesc sa-mi fac prieteni pentru. ca intre mine si sotul meu exista o diferenta de 14 ani. Poate va intrebati :SI? Va trebui sa va raspunde-ti singuri. In fiecare wekend plecam acasa, dar in cursul saptamanii sunt singura de dimineata si pana seara! Nu mai REZIST!

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Eu din 2007 sunt in situatia ta. Acasa, fiind o fiinta sociabila, eram inconjurat de prieteni, aici insa, sotia fiind o persoana mai retrasa, nu prea avem prieteni. Rar cind mergem in vizita la cineva. Eu nu pot sa merg in fiecare week-end acasa (Timisoara nu e chiar asa de aproape de Bucuresti), deci trec si eu printr-o criza. Insa caut sa fac lucruri care imi plac, ca sa uit ca de fapt sunt singur aici. Si nu voi regreta ca am venit aici, pentru ca asa a fost mai bine si pentru mine, si pentru sotia mea.
Cauta sa faci ceva ce sti bine sa faci (ca sa nu fie un timp pierdut), si care sa iti placa mult sa faci. Eu sunt barbat, asa ca e vorba de ceva total diferit, eu mi-am facut asta-vara un mic atelier si am facut un scaun balansoar. Acum lucrez la grafica pe calculator, am deja unele lucrari facute. Sper ca in curind sa ma apuc din nou de desenul simplu in creion (la care am mare talent). Nu stiu ce sti tu sa faci si ce iti place, aceasta tu trebuie sa descoperi. Insa stiu un lucru sigur: daca iti vei ocupa timpul cu ceva de facut, vei vedea ca vei rezista mai usor.
Si inca ceva: pe mine de multe ori ma ajuta gindul ca acum imi e greu datorita faptului ca am lasat toate din dragoste pentru sotia mea. Cind ma gindesc la asta, imi mai trece. Daca iti iubesti sotul, gindeste-te la asta - tu l-ai urmat si i-ai dovedit ca il iubesti prin acest fapt. Intr-un cuvint, gindeste-te la motivul pentru care esti acolo unde esti - faptul ca iti iubesti sotul.

20 răspunsuri:
| Iasmina08 a răspuns:

Care dintre voi este mai mare? Dar nu vad in asta un impediment in ati face prietenii!

| Cosmina007 explică:

Buna lsmina08, el este mai mare,

| Iasmina08 a răspuns:

Pai si cum nu iti poti face prieteni?

| Cosmina007 explică:

Pai.eu am 33, el 47... orice tip de prieteni a-si avea ar fi gelos, am trecut deja prin asta, nu mai stiu ce sa fac!

| simf a răspuns:

Ocupa-te de ce-ti place, gandeste-te ce ti-ai fi dorit ca hobby si n=ai putut din lipsa de timp. poti face voluntariat la un adapost de animale sau la un azil, o casa de copii... poti face cursuri de... cofetar sau bibliotecar - acolo vei intalni oameni cu preferinte comuen cu ale tale.

| Iasmina08 a răspuns:

Eu zic sa stai de vb cu el, si sa ii explici ca nu poti sa stai nu mai singura ca doar na ai nevoie si tu de prieteni/e ca tot omul...si prietene ai? daca prietenii nu ai banuiesc ca prietene te lasa sa iti faci?

| Cosmina007 explică:

Pt Lasmina, acelasi raspuns, este mai mare...

| recrutul a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti umplii timpul facand ceva [ un job poate ], asa ai reusii sa iti gasesti si prieteni.

| Cosmina007 explică:

Pentru. Lasmina08, scuze ca mai devreme am scris gresit.id.-ul tau,. e simplu. este foarte gelos pe prieteni de varsta mea, dar din pacate in a ceeasi masura eu nu pot accepta prietenii lui pentru. ca toti sunt betivani si-l duce si pe el pe cai gresite. daca vrei scrie-mi la andrreea.iordan@yahoo.com.Intre timp multumesc ca cineva este interesat de viata mea.Bravo TPU.Eu voi face UPT.marca inregistrata.

| Cosmina007 explică:

Pentru.rectrutul...raspund,am avut un job in acea-si firma unde lucreaza el; mi-am dat demisia, deoarece nu se mai intelegea nimic din viata nostra, familiara., viata personala, nu! inteligenta mea nu a fost nicicicand pusa la indoiala, doream doar sa fac bine familiei mele. El est acum director de productie, dar stiu ca fara mine nu merge mai departe.Eu candva eram inspiratia lui, mai bine spus ideiile le avea de la mine, acum simt ca totul se duce dracului, si eu am primit prima bataie din viata mea.

| Cosmina007 explică:

Pentru.Simf. nu e atat de simplu, viata mea este muzica, in orice spectacol am primit premii mArii, dar si premii speciale ale juriului, dar nu sunt sustinuta de nimeni, am compozitii proprii pe care-imi este teama sa le etalez.

| Cosmina007 explică:

Hei, hei. si acum unde santeti?

| cineva_4576 a răspuns:

Este cam aiurea, din ce vad eu, este cam egoist.
Daca era destul de matur mai ales pentru anii lui altfel ar fi decurs lucrurile.
Tu esti practic instrumentul lui de inspiratie luat dupa el oriunde se duce?
Si citesc ca te a si batut, nu prea ma intereseaza motivele sincer avand in vedere ca un barbat care loveste o femeie nu mai este barbat... este un nimic...
Poate ca ar trebui sa te gandesti mai bine si sa vezi daca are rost sa te complaci in chestia asta.
Stiu ca e greu, ca te ai obisnuit, dar ce viata este asta? Daca i ai spune ca nu mai vrei sa fiti impreuna? Ti e teama de el? adica sa nu duca la batai si alte chestii fiindca stiu ce inseamna, el probabil nici nu viseaza ca ai avea curajul sa faci asa ceva.
Dar nu face nimic necugetat care sa duca la ceva ce te ar rani fizic si psihic.
Gandeste te mai bine
Poate o terapie de cuplu... in care sa i mai explice cineva ca mediul in care stai e nesanatos, si ca te duce la nebunie...
Nu poti trai singura asa. eu am trecut prin asa ceva si nu am ajuns nicaieri crede ma
Era mai mare ca mine cu 10 ani, m a pus sa renunt la familie la prieteni la tot, si am ajuns sa mi dau cu pumnii in cap, noroc ca am prieteni si familie cerebrali si m au inteles ca am gresit si ca regret si acum sunt langa mine, nu stiu ce m as face fara ei acum.
Daca mai ai intrebari scrie mi msj privat si iti voi rasp cu placere.
O zi buna!

| Cosmina007 explică:

Pt.Cineva...santem impreuna de 10 ani, viata lui sunt eu, si el este viata mea.

| Cosmina007 explică:

Pt Cristi202, multumesc pentru interesul acordat, la Timisoara mergem des, aolo sunt rudele lui, eu nu uit pentru. ce sunt aici, dar faptul ca nu ai pe nimeni in apropriere, te omoara zi de zi, faptul ca nu ai cu cine sa vorbesti, sa spui ce te doare" e neplacut.eu nu am cui sa ma destainui, nu vreau sa-i deranjezi pe ei.neamurile lui, si nici pe ale mele, nu vreau ca ei sa stie ca nu nu am cu cine sa vorbesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Angajeaza-te vanzatoare.vei avea cu cine sa stai de vorba. o sa cunosti tot cartieru.cat despre diferenta de varsta daca e un impediment cat de mic, chiar si gelozia lui, spune-le si celor care viseaza ca dragostea nu are varsta, nu. nu are varsta.are prejudecati. dar de astea nu pomeneste nimeni dacat atunci cand se lovesc de ele.

| recrutul a răspuns:

Cosmina eu cred ca tu nu ai curajul sa iti faci prieteni. Si mai cred ceva : nu il iubesti pe sotul tau, e si el un tip care ti-a oferit o anumita stabilitate, ai fost docila, iar acum cand ti s-au deschis ochii nu sti ce sa faci, nu esti in stare sa iei o hotarare. Te rog nu te supara, poate gresesc, dar asta gandesc.

| Marian_7005 a răspuns:

Ti-as fi recomandat sa mergi la cursuri de dans pentru a cunoaste persoane noi, dar zici ca este gelos. Trist, gelozia este o boala de care se scapa foarte greu. Nu aveti copii?

| cristi202 a răspuns:

Cosmina007:
OK, acum inteleg problema ta. Mie ca barbat imi e mai usor in aceasta privinta, ins aunei femei ii e intr-adevar greu, caci ele au nevoie sa se simta ascultate.
Se pare ca esti destul de izolata incit sa nu iti poti face prieteni. Eu, in locul tau, as iesi pe afara, in vreun parc, si, (da, iti trebuie curaj pentru asta) as incerca sa intru in vorba cu femeie de virsta ta. Eu stiu ca femeile leaga mult mai usor ca barbatii o discutie intre ele, asa ca, iti trebuie doar un moment prielnic, si pe cineva care sa fie dispusa sa discute in acel moment cu tine. Desigur ca nbu poate fi vorba din start de prietenie, insa in timp, ai o sansa de a gasi pe cineva care sa iti poata fi prietena. Si nu iti trebuie mult, una sau doua persoane, pe care daca ti le faci prietene, te vor duce in cercul lor de prieteni. E doar o idee. Eu sunt tipul de om care sa aiba curaj sa faca asa ceva. Insa nu stiu cum esti tu. Oricum, cauta-ti posibilitati de a fi deschisa fata de oameni, si vei vedea ca vei reusi cumva sa iti faci prieteni. Totul e sa iti pui mintea la contributie!

| ioana_7027 a răspuns:

Stai linistita ca o sa iti faci...si eu pot sa spun ca situatia mea este asemanatoare, nu sunt casatorita dar stau cu pr meu la el in oras...nu mi-am facut prietene pana acum dar cand o sa am un serv atunci o sa imi fac prietene asa si tu.nu are rost sa te lamentezi atat.iesi cu sotul tau in oras, intalniti-va cu prietenii lui si uite asa incet, incet o sa iti faci. dar pune problema si la tine, poate ca nici tu nu iti doresti f mult lucrul acesta, poate esti retrasa si nu te bagi in discutii cu celelante persoane.
de astazi poti sa ma consideri prietena tatongue