In primul rand explica-i ca nu esti surda si daca are probleme care il streseaza in permanenta sa isi verse nervii pe sursa problemelor nu pe tine.
daca vezi ca continua spune-le parintilor ce se intampla iar daca nu se rezolva nici asa raspunde- cu aceiasi moneda.
Este un imbecil daca isi trateaza sora asa.
Sa inteleg ca tu esti mai mic.Fratii mai mari tot timpul au stari mai proaste si foarte schimbat-oare.Incearca sa discuti cu el.Sau fa-i un mic cadou si apropiete de el E cam complicata firea lui. Poate are probleme si este frustrat si se descarca pe tine fara ca tu sa faci ceva.
Cel mai bine ar fi sa discuti cu el problema, discutie la care sa fie si parintii.
Succes!
Zii sa isi gaseasca o prietena probabil are lipsa de pasarica.Inafara de asta vb cu parintii tai, vorbeste cu el, eventual evita sa stai prin preajma lui
Fratele tau vad ca e cam badaran, eu zic sa discuti cu parintii tai, daca tu esti ala mai mic(si sunt sigura de asta) el se poarta violent cu tine si face abuz, si asta nu este normal, nu este nici macar legal, violenta in familie, de orice fel este interzisa.succes:*
Ca sa se stie am 10 ani(da mica sa nu va radeti)si am discutat cu perintii dar ei il cearta si toto eu sunt devina si iar isi descarca nervii pe mine (ca cica eu am facut ceva statand pe scaun ) si vreau sa-i felicit pe:candycarrie, alexutzaa, unei/unui anonim si atianin va multumesc mult a si apropo nu am zis ca nu efrumos e chiar frumos(nu ca vreau sa-l laud desi asta fac)si are o iubita chiar si 5 fete care-l plac. Felicitari din nou sper sa ma ajute!
A si prietena lui e desteapta si e in cluj, ea e o fire blanda si se supara repede si frateme-o o terorizeaza de multe ori ea iese cu lacrimi in ochi. Immi pare rau de ea dar ce poate face ommul pentru dragoste astept raspunsuile voastre in continuare.