| AmandytaErhan a întrebat:

Ce sa fac, azi am avut un concurs la scoala si eu cu o niste fete am format o trupa si dupa ce am luat locl 2 am hotarat sa cantam la toate evenimentele ca o trupa, dar eu le-am dat ideea, denumirea, eu am facut dansul, am gasit piesa...si pe mine nici nu ma prezinta pentru ca sunt o simpla dansatoare. eu vreau sa cant macar ca background dar fetele alea care canta nu vor ca is egoiste iar daca le spun ca plec din trupa ele imi arata spe usa... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| PureMadnesS a răspuns:

Iesi din Trupa big grinsi ai 2 variantebig grin
1.vor veni singure sa-ti ceara scuze pentru ca nu o sa mai aibe cine sa le faca dansul si sa gaseasca pieselebig grinisi vor da seama ca mai bine le e cu tine(daca vin la tine si fac asta le impui niste regulibig grin)
2. poti sa-ti faci tu o trupa cu cateva prietene bune big grin
Funda te Rog?!

5 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Arata-le ca esti mai tarewinking don't give up

| cristinna23 a răspuns:

Te impui si le faci sa te respecte, apoi iesi din trupa. ai demnitate

| lovelove_4447 a răspuns:

Pleaca! nu le lasa sa te calce in picioare! alegeti o piesa mai buna, cauta o idee si mai buna si fa-ti trupa ta

| englishdream a răspuns:

Ar trebui sa te multumesti cu ce ai! Si sa nu ai pretentii, si dintre care nimeni nu te-a pus sa alegi tu numele si eu credeam ca eu am alcatuit dansul, eu am ales piesa, bine la dans poate tina m-a ajutat un pic, un pic mai mult, dar piesa e oficial a mea si a tinei, ce treaba ai tu cu ea, si eu care te credeam o prietena adevarata...

| PhoNe24 a răspuns:

Nu trebuie sa fi proasta, iesi din trupa si gata. Iti faci alta trupa.+ ca ai facut ff multe pentru trupa din cate zici tu.deci iesi din trupa si gata... oricum ar fi trebuit sa le cunosti mai bine inainte sa le zici numele, dansul etc.