Buna! Eu propun sa iti ceri scuze de la el, sa incepi sa vorbesti cu el, sa va intalniti si sa intemeiati o relatie frumoasa si incearca sa eviti chestile negative si violenta, agresivitatea si cearta.Fi cat poti de calma si blanda si totul va decurge bine.Este folositor sa vorbiti nu doar prin telefon ci in fata ca sa va puteti intelege.A da, si nu fi dezamagita daca el are o iubita, se poate despartii de ea pentru tine sau daca nu vrea inseamna ca de la Dumnezeu a fost sa nu fie baiatul potrivit pentru tine.Dar viata inainteza si-ti vei gasi perechea.Atunci va fi cu adevarat o mare valoare sau poate acum! :XSper ca te-am ajutat si o zi cu zambet sa ai !
Ai rabdare, daca si lui ii mai place de tine incet o sa fiti iar impreuna, nu te grabi, acum mai este la mijoc si motivul pentru care v-ati despartit prima oara, daca e ceva mai grav e posibil sa nu fie sigur daca ar trebui sa va impacati sau nu.
Ramai impreuna cu el eu asa spun din motiv ce tu il iubesti iar el te iubeste de ce nu? viata merge inainte merita daca incerci din nou incercati impreuna sa vedeti de ce nu mai merg lucrurile intre voi si daca se comporta frumos cu tine te iubeste si intr-adevar vrea sa fie cu tine eu atat iti zic sa te impaci cu el daca va iubiti si in plus relatia avanseaza : Prima voastra cearta
Eu zic sa vb cu el si sa vezi daca te mail place, daca da, continua relatia, daca nu...asta e.
Spune-i ce simti pentru el si el va intelege cereti scuzele de rigoare si fal sa inteleaga ca til doresti
Daca tu il iubesti mult fal si pe el sa te iubeasca! Doar esti fata ai multe arme...Mai vorbeste cu el, vezi ce mai face.nu lasa totul balta.Incerca sa-l castigi.bafta!