| AndreutsaaaXD a întrebat:

Ce sa fac ca parinti mei sa nu se mai certe? Vreau sfaturi eu chiar nu mai suport sa ii vad pe ai mei zi de zi certanduse crying((( crying(

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna!winking Tu, sincer nu ai ce face pentru ca-s parintii tai iar tu, copilul lor nu-i poti controla! Deci tot ce ar trebui sa faci, este sa porti o discutie larga si deschisa despre ce simti tu si sa le spui ca certurile lor te afecteaza! Asa ca multa bafta-ti doresc!
O seara fainawinking Funda!

5 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Nu ai ce sa faci, nu e problema ta, ci a lor.Parintii tai sunt adulti, tu nu ai cum sa-i ajuti, nici sa dezamorsezi cumva situatia din casa.Treaba ta e sa inveti si sa cauti sa nu le creezi alte probleme decat cele deja existente.Numai bine.happy

| Latinmoon a răspuns:

Sa le spui sa nu se mai certe...
Nu prea ai ce face, ei se cearta ei se impaca...

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Andreea,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| larisalary12 a răspuns:

Ma, eu stiu cum e!
incearca sa vorbesti deschis cu ei si sa ii faci sa inteleaga ca nu e bine, iar daca nu merge asa nu stiu ce ai putea face

| PainMax1985 a răspuns:

Sa se certe uneori este de bine, nu ma refer la violenta acum, dar sa se contrazica este bine, ai sa intelegi mai tarziu cand vei creste mare happy pentru inceput nu te mai plange pe net de ce fac ai tai acasa, daca lucrurile devin prea violente apeleaza la autoritati, 112. Valabil pentru toti cei ce se plang ca parintii se cearta, puneti intrebari din care sa se invete ceva.