| Andreeacordos a întrebat:

Ce sa fac ca sa alung sentimentul de disperare si de dor de parinti? please raspunsuri incurajatoare

Răspuns Câştigător
| Jijell a răspuns:

Vad mai sus ca ai probleme si cu colegii de clasa. Parintii tai unde sunt plecati? Scuze daca te deranjeaza intrebarea.

Eu zic ca cel mai bine este sa-ti faci un grup de prieteni cu care sa iesi, sa ai o preocupare.

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

In primul rand sa meditezi bine problema si sa te gandesti de ce s-a ajuns aici, eventul sa gasesti si o rezolvare! Din ce spui nu se poate intelege concret ce simti, doar ca ai un sentiment de disperare mai mult sau mai putin.Trebuie sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa incerci sa fi putin mai optimista! Mult succes sa treci peste aceste inconvenientehappy

| Maya2014 a răspuns:

Dorul de parinti nu dispare decat atunci cand ii ai aproape.
Una este sa ii ai langa tine si una e sa ii vezi odata la nu stiu cat timp pe net.
Afectiunea si iubirea parintilor e de neinlocuit, pentru ca este unica.
Cei care au parte de ea ar trebui sa se considere norocosi si sa nu-si bata joc, pentru ca exista persoane care nu se bucura de privilegiul asta.

| samysamy a răspuns:

Nu e bine sa fii diperata dupa parintii chiar daca ei sunt departe de tine, gandeste pozitiv si in plus in ziua de azi ce nu poti face cu internetul? big grin Puteti sa vorbiti sa va vedeti pe skype/yahoomessenger etc. Nu este usor te cred, nici eu nu stiu ce m-as face fara parintii insa asa vei invata putin cate putin sa devii independenta si sa nu depinzi in totalitate de ei. Dorul nu se poate alunga insa se poate "micsora" cu putina vointa. Succes mult!

| Live4Fun a răspuns:

Chiar nu stiu..Cati ani ai? Eu am 13 si inca mi-e dor de tata care a murit cand aveam 2 ani...Nici numele nu il cunosc. Daca chiar stie cineva va rog zicetine va rog crying

| Dodishor a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie...la fel ma chinuie aceeasi intrebare.dar acum sunt sigura ca lor nu le este mai usor si ar trebuie ca sa nu ne gindim intruna ca ne este dor trebuie sa ne gindim ca iata iat aei deja o sa vina in curind si trebuie sa fim cit mai optimisti