| danyella12 a întrebat:

Ce sa fac ca sa impresionez un baiat care ma place dar cred ca ii place si de alta si sa il atrag mai mult decat aceea fata el sta cam la 1 km distanta si mai vne in vizita la verisoara lui si ea imi zice ca ma place si ca roseste cand aude de mine ce sa fac sa il atrag mai mult si sa il impresionez si vreau si sfaturii!

6 răspunsuri:
| alina_9433 a răspuns:

Cind vine pe la verisoara lui, mai stai si tu cu ei mai vb cu el si poate va merge asa.winking

| znstr a răspuns:

Daca roseste cand aude de tine,inseamna ca,chiar te place cu adevarat. Adu-o in discutie pe tipa aia pe care tu crezi ca o place,si daca observi vreo reactie ciudata la el,zic sa nu te chinui.
Dar daca zice ca nu e interesat de fata respectiva,imbraca-te si tu altfel,afla ce stil ii place,ce i-ar placea sa vada/gaseasca la o fata si incearca sa faci cate putin din toate. Cand vine la verisoara-sa,spune-i sa-l cheme afara si sa iesiti si verisoara lui sa aduca in vorba ca va potriviti si chestii de genul.
Daaar,ca sa atragi un baiat,nu trebuie numai sa fii data cu gloss,fardata in exces,duhnind a parfum de proasta calitate, ci sa stii ce sa scoti pe gura, nu din 5 vorbe, 3 gresite.
Vezi tu ce faci, bafta!:*

| Lovξ a răspuns:

Deci eu cred si te sfatuiesc sa vb cu el mult mai mult pe mess sau la tel.chiar si prin intermediul verisoarei lui sa mergi pe le ea chiar cand vine el in vizita.etc.Ar mai trebui sa o pui pe verisoara lui sa-l intrebe ce parere are despre tine si u sa afli atunci vei sti ce sa faci crede-ma ca si eu am patit acelasi lucru imprieteneste-te cu el mai mult si o sa vezi ca pana la urama o sa fi cu el...winking

| Ştrumf_3960 a răspuns:

Ce afemeiat! Sincer, nu cred ca ii place de altcineva in afara de tine. Dupa cum zice verisoara lui, ar trebui sa te placa la maximum si s-ar putea sa fie adevarat. Daca roseste cand aude de tine inseamna ca este putin timid. Ceea ce trebuie sa faci tu este primul pas, cel mai important dealtfel. Abordeaza-l usor, dar ferm. Nu sari pe el ca s-ar putea sa se sperie si de rusine n-o sa mai poate vorbi big grin. De impresionat il impresionezi orice ai face. Incearca sa porti o discutie puerila cu el in cate sa iti ararti cat mai mult atuurile: zambet dulce, ochi superbi, si ce calitati mai ai tu. Sigur il vei da pe spate! Succes! :*

| Daaaani a răspuns:

Iesiti odata in discoteca...va imbatati putin dansati si va sarutatilaughing) simplu daca si lui i place d tine (:

| Eu_1735 a răspuns:

Buna! Hmm... daca spui ca rosteste numele tau, sigur e indragostit de tine.Stai si tu mai mult cu el, siii...intr-un final, spune-i ca iti place de el. Bafta!