Cred ca incep sa am o obsesie cu raspunsurile tale Doub.Mi se par scurte, directe si la obiect.Si evident... fara sperantaEsti rea Doub, dar imi plac fetele ''rele''
Nu sunt rea, sunt realista.
La varsta ta nu iubesti.Pur si simplu iti place mult un baiat.S-ar putea ca tu sa nu-i placi lui.Nu exista retete pentru asa ceva.
Cel mai simplu ii demostrezi ca il iubesti, prin vorbe, prin fapte. Arata-i ca tii la el...dar daca el nu are aceleasi sentimente...o faci degeaba.
E problema lui daca te place pentru ceea ce esti sau nu, obligatia ta este sa fii tu insati.
Iubeste un baiat de care sa fii sigura ca apreciaza o fata care investeste in el sentimente atat de frumoase si de profunde.
"a iubi" e un cuvant prea mare. Nu poti iubi pe cineva decat dupa ce ai cu acea persoana o baza destul de solida in relatie si o cunosti foarte bine, atunci da, atunci poti sa spui ca o/il iubesti. Tu simti doar o senzatie de atractie/atasare.
si ca sa iti si raspund: nu prea ai ce face, doar sa iti face cunoscuta intentia iar daca te place atunci va actiona.
Bafta!