| Mara6392 a întrebat:

Ce să fac când iubitul meu îmi spune că azi i-a scris o fostă de a lui și crede că mai are sentimente pentru ea, deși s-au despărțit acum 2 sau 3 ani?

13 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Sa il lasi in pace renunand la el.
Esti un copil si tu si el, intr-o relatie de oameni maturi nici iubitul nu-i spune iubitei, ca il cauta o fosta, nici iubita daca ar afla asta nu l-ar ierta.
De aceea am concluzionat ca sunteti adolescenti.
Apropo iubitul tau este un fatalau dar cu exteriorizari de macho, adica se da barbat dar nu e!

| MarianWLF a răspuns:

Era citatul acela care spunea "Daca trebuie sa alegi intre mine si alta persoana, nu ma alege pe mine"
E vorba de sentimente reale, si de respect reciproc, daca el se schimba la 360 de grade cand ii scrie fosta, nu e in regula, ori te alege pe tine si doar pe tine, ori daca nu, nu ai pierdut nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MarianWLF):

Nu voiam sa o spun, dar nu ma pot abtine! Iubitul ei este chad, iar chad isi permite sa faca si sa spuna orice. Nu m-ar mira daca maine, domnisoara mara ar posta pe TPU: "aseara am facut thresome cu chad si fosta lui iubita, credeti ca am facut bine? " laughing

| MarianWLF a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti legenda jur, bate cuba laughing

| MarianWLF a răspuns:

Inseamna ca inca se gandeste la ea, deci exista riscul sa strice relatia voastra. Daca pretuia relatia voastra ii dadea block in secunda 2 fara sa stea la discutii, dar daca ii da curs si incepe sa vorbeasca cu ea din nou, nu e de stat.

| relian a răspuns:

Ce sa faci? Ii spui si tu ca fostul tau, tea sunat si ca parca parca inca mai simti pentru ala destule laughing asa vezi ce o sa faca sau o sa spuna.

| Freya1 a răspuns:

Sa îl lași cu sentimentele lui și sa îți vezi de ale tale.
Pai când îți spune persoana iubita ca iubește pe alta ce poți face?

| Holiday a răspuns:

Sa apreieazi sinceritatea.

| CleanHeart a răspuns:

Mi am și scăpat telefonul, next clar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi spui ca fostul tau, o avea mai mare. Problema rezolvata, top G.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să-l lași să-și clarifice sentimentele. Nu-i poți impune să nu o facă.

| 4evergentleman a răspuns:

Daca mai are sentimente pentru ea după despărțirea de 2-3 ani e clar că nu a avut sentimente deloc pentru tine și a stat cu tine că să își cicatrizeze rana lăuntrică, sa umple acel gol și să nu fie incomplet.
Iubirea in ziua de azi in multe cazuri e de fapt un pansament pentru decepția din relația anterioară, o iubire fara sentimente, mai mult un atașament și o alegere de a nu rămâne singur cu sufletul sfâșiat dintr-o relație ce a lăsat urme adânci, o iubire imatura și neasumata tipic generației new age.

| Cypru13 a răspuns:

Ce sa faci? Foarte simplu, te respecti si mergi mai departe.
Da ti o perioada sa ti revii. Multe iesiri, drumetii, mult sport.
Vei gasi pe altcineva mai bun decat el si care te va iubi.
Nu cersi sentimentele lui, atentia etc