Sa il lasi in pace renunand la el.
Esti un copil si tu si el, intr-o relatie de oameni maturi nici iubitul nu-i spune iubitei, ca il cauta o fosta, nici iubita daca ar afla asta nu l-ar ierta.
De aceea am concluzionat ca sunteti adolescenti.
Apropo iubitul tau este un fatalau dar cu exteriorizari de macho, adica se da barbat dar nu e!
Era citatul acela care spunea "Daca trebuie sa alegi intre mine si alta persoana, nu ma alege pe mine"
E vorba de sentimente reale, si de respect reciproc, daca el se schimba la 360 de grade cand ii scrie fosta, nu e in regula, ori te alege pe tine si doar pe tine, ori daca nu, nu ai pierdut nimic.
Nu voiam sa o spun, dar nu ma pot abtine! Iubitul ei este chad, iar chad isi permite sa faca si sa spuna orice. Nu m-ar mira daca maine, domnisoara mara ar posta pe TPU: "aseara am facut thresome cu chad si fosta lui iubita, credeti ca am facut bine? "
Esti legenda jur, bate cuba
Inseamna ca inca se gandeste la ea, deci exista riscul sa strice relatia voastra. Daca pretuia relatia voastra ii dadea block in secunda 2 fara sa stea la discutii, dar daca ii da curs si incepe sa vorbeasca cu ea din nou, nu e de stat.
Ce sa faci? Ii spui si tu ca fostul tau, tea sunat si ca parca parca inca mai simti pentru ala destule asa vezi ce o sa faca sau o sa spuna.
Sa îl lași cu sentimentele lui și sa îți vezi de ale tale.
Pai când îți spune persoana iubita ca iubește pe alta ce poți face?
Daca mai are sentimente pentru ea după despărțirea de 2-3 ani e clar că nu a avut sentimente deloc pentru tine și a stat cu tine că să își cicatrizeze rana lăuntrică, sa umple acel gol și să nu fie incomplet.
Iubirea in ziua de azi in multe cazuri e de fapt un pansament pentru decepția din relația anterioară, o iubire fara sentimente, mai mult un atașament și o alegere de a nu rămâne singur cu sufletul sfâșiat dintr-o relație ce a lăsat urme adânci, o iubire imatura și neasumata tipic generației new age.
Ce sa faci? Foarte simplu, te respecti si mergi mai departe.
Da ti o perioada sa ti revii. Multe iesiri, drumetii, mult sport.
Vei gasi pe altcineva mai bun decat el si care te va iubi.
Nu cersi sentimentele lui, atentia etc