anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac cand majoritatea prietenele povestesc de experientele sexuale cu iubitii lor? Eu sunt despartita de 3 luni de el, baiatul care a fost primul pentru mine din toate punctele de vedere.Imi este foarte greu uneori.

5 răspunsuri:
| george001 a răspuns:

Schimba prietenele! Un mediu de gâşte superficiale care au impresia ca tot ce zboara se mananca nu are cum sa te ajute!

| alexTT a răspuns:

Te pot ajuta eu cu o aventura ca sa ai tu subiect de povestit cand mai vine vorba de experiete sexuale laughing

| didik15 a răspuns:

Ar trebui sa discuti cu prietenele tale si sa le spui chestia asta sa discute cu tine despre problema ta pentru ca doar asa poti trece peste ea.nu trebuie sa te retina nimic doar sunt prietenele tale sunt sigura ca te vor intelege si nu mai fii asa dezamagita ca trec toate nu trebuie sa fii trista dn cauza baietilor pentru ca nu se merita

| psst a răspuns:

Trebuie sa treci peste, viata merge inainte, vei gasi altul; va trece ceva timp dar intr-un sfarsit totul va fi din nou bine si vei fii din nou fericita; cat despre dicutile prietenelor tale. eh lasa o sa vina si vremea ta

| AdelinDumitru a răspuns:

Parafrazand un personaj de pe youtube, "you're dumb, you're so dumb".
Nu inteleg care e problema ta, ca ele povestesc si tu n-ai ce povesti? Atunci apuca-te sa faci sex cu alt tip, alta tipa, daca ti se pare asa de frustrant ca ele povestesc experientele lor.