Eu zic sa risti! Eu as risca...doar pentru ca exista iubire. Ar fi pacat sa dai cu piciorul unei iubiri,crede'ma! Altele ar da orice pentru o iubire. Te poti intoarce in Portugalia mai incolo,parintii tai o sa te primeasca,crede'ma. Eu iti zic, eu m'as intoarce. Pe bune, as vrea sa am pe cineva care sa ma iubeasca! Desi 18 ani e varsta cam mica.e ok, niciodata nu ai de unde sa stii. Plus de asta daca nu risti nu castigi. Presimt ca daca nu o sa te duci acasa, o sa regreti! As vrea sa nu fie asa. Eu iti doresc mult succes.si sper sa iei cea mai buna decizie!
La 18 ani nu poti vorbi despre iubire.Asta crezi tu ca simti pentru el dar nu e asa.La 18 ani inca este foarte imatur cand vine vorba de iubire. Daca as fi in locul tau as sta in Portugalia cu parintiisi nu as risca atat de mult.Gandeste-te cati baieti vor mai fi dupa el. Daca te indragostesti de cineva in Portugalia si tu te duci in Romania ce faci? O sa te intorci iar in Portugalia? Si in plus daca el te iubeste cu adevarat te va astepta cat va fi nevoie si va intelege ca totusi chiar daca esti majora mai trebuie sa iti asculti si parintii din cand in cand.Bafta.
De ce sa risti pentru unul ca el? in portugalia sunt 22 milioane de baieti... mai buni ca el, ala oricum o sa te lase, este ceva pe moment ''iubirea'' trece. funda?
Salut sincer nu stiu ce sa iti spun decat sa mai stai putin in Portugalia si sa ii cauti un loc de munca ceva sa poata sa faca ceva bani in Portugalia si sa isi inchirieze un apartament ceva.Tu sa ramai acolo si sa iti termini studiile.Sincer el mai multi bani ar castiga in Portugalia daca iai gasi un loc unde sa se angajeje, pentru ca nu are rost ca tu sa te intorci in Roania in tara asta.
E atat de coplicat....sunt mai mica ca tine si as alege familia deoarece eu nu cred in dragoste.mai devreme sau mai tarziu mereu am fost dezamagita. daca u crezi ca dragostea voastra e adevarata si sincera lupta pentru ea daa` daca nu esti foarte sigura mai gandeste-te! nu stiu.si as vrea tare mult sa te ajut.el de ce nu vine la tine in portugalia?! sau de ce nu mai rabda putin.decizia asta trebuie sa o iei tu : CU INIMA!
Aaa pai sunteti copii eu zic sa ramai in Portugalia si sa-ti faci viitorul tau, daca vi in tara ce faci, va iubiti, o sa va certati pana la urma si tot o sa va despartiti, plus ca relatiile astea la distanta nu rezista trebuie sa ma crezi, stiu toate relatiile care au inceput asa la varste mici cu e 16 18 19 chiar si 20 ani nu au rezistat in timp, acum sunteti mici si credeti ca lumea e roz in iubirea voastra dar nu e asa deloc, pana la urma cineva o sa insele si probabil el, tu fiind asa de parte iti dai seama
Eu zic sa nu te duci acasa, si sa fi constienta ca viitorul e pe primul plan, intre voi nu e o iubire asa mare, 1 an e putin, eu,-am daspartit de iubita mea dupa 3 ani ce zici de asta? Dar asta este mergem mai departe si asa viata e plictisitor de "lunga"
Daca bea din cauza aceasta sau va certati din cauza ca tu esti in Portugalia.inseamna nu ca tina la tine! daca ar tine ti-ar intelege...