| pysy29 a întrebat:

Ce sa fac daca fostul meu prieten ma respinge total? adica nu ma baga in seama pe strada si ma face de ras in fata prietenilor? problema e ca eu inca tin la el si vreau sa-l uit

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

De ce insisti sa devii penibila. Ignora-l, uita-l, incearca sa schimbi modul tau de viata, incearca sa fii demna, nu merita sa te faci pres in fata lui pentru ca apoi sa suferi ca te-a calcat in picioare.
Asta le spun la toate fetele, daca vreti sa aveti succes, aveti demnitate. Cind te loveste cineva, chiar daca te doare, arata-i ca nu simti nimic, si il va scoate din minti.

12 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Draga pysy02, evita-l!
Evita orice posibilitate de a-l intalni!
Nu merita sa te mai gandesti la el.
Facandu-te de rusine, nu mai merita atentia ta!
Reorienteaza-te catre alt baiat!
Fii atenta, cu siguranta in anturajul tau este un baiat dragut, manierat, inteligent care te place si poate asteapta in tacere un pas catre el.
Ignora-l, asadar pe fostul, se va satura sa te faca de rusine, si va renunta daca va vedea ca pe tine nu te afecteaza!
Trateaza-l cu indiferenta si cauta-ti un iubit care sa te respecte!

| psiholoaga a răspuns:

Faptul ca te ignora si te jigneste in public arata ca el a trecut peste. Nu numai ca a trecut peste, dar nici nu il intereseaza ce simti tu. Cred ca ar fi o pierdere de timp si energie sa mai insisti...

cami
| cami a răspuns:

Fi tare! comporta`te ca si cand si tu l`ai respinge.hai mai pysy02 ce naiba` el se comporta groaznic cu tine.nu stie sa te aprecieze. iar tu?! esti un inger de fata pentru el.lasa`lwinking

| nicky a răspuns:

Evital, asa vei putea sa-l uiti si sa cunosti pe altcineva.

| yami a răspuns:

Cui pe cui se scoate! te aranjezi, te pui la punct, gasesti pe cineva care intr-adevar sa-ti merite sentimentele, iesiti si voi la plimbare, ca orice cuplu normal, si apoi sa vedem care de care mai rade! macar asa vei fi si tu linistita ca ai pe cineva care stie sa te aprecieze, iar daca fostului ii mai vine sa rada, ghinion, va rade degeaba, tu esti fericitahappy!

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Pai daca e fostul tau prieten, normal ca te respinge, ce ai vrea?
faptul ca te face de ras spune clar ca te-a uitat si nu-i mai pasa de tine...Eu zic sa treci peste si sa-ti gasesti alt iubit. Timpul le rezolva pe toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te merita.nu ti-a fost prieten niciodata.numai tu i-ai fost prietena si lui ia convenit. ignora-l si cautati intr-adevar prieteni adevarati.sunt rari dar stii? fiecare floare are umbra ei si cine se asamana se aduna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si iti mai pasa?happy
din moment ce e fostul'thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca si eu sunt cam in aeeasi situatzie...doar k pe mine nu ma face de ras in fata prietenilor...eu tzin ff mult la el... dar mi e frica sa ii spun pentru ca... poate ma va respinge... vreau sa il "recuceresc" dar nu stiu daca e bine sau nu...pentru k el are pe cineva acum... fata este cam usuratica la inceput am crezut k sta q ea doar pentru a profita de ea... dar sunt de ceva timp impreuna...straight face... ce sfaturi imi da ti si mie? cat despre tine...as zice sa l evitzi... e cel mai bine...chiar daca tzii la el...incearca sa te controlezi... ignora l... daca treci pe langa el... si incepe sa rada... fate k nu l ai auzit... daca face o gluma pe seama ta...intoarce i "complimentul"...fii foarte indiferenta. indiferenta doarewinking

| nelutu69 a răspuns:

Cred ca ar trebuie sa-ti faci alt prieten, atentie, doar cu conditia sa tina la tine altfel risti sa-ti pierzi increderea in barbati, fostul tau prieten nu tinea deloc la tine

| dandun a răspuns:

Si ce te opreste s-o faci?

| artemis2009 a răspuns:

Sa il ignori daca tot vrei sa il uiti