Bună.
Are motive şi tu gândeşte problema la rece şi aşa găseşti o soluţie de mijloc să fie bine în ambele tabere.
Nu trebuie izolare completă dar nici desfrânare.
Pa, pa.
Pai le prezinti mamei tale si o faci sa vada ca nu sunt chiar atat de rele cum par a fi
Poate chiar are motive sa se indoiasca de prietenele tale. intreab`o care sunt motivele ei. Daca chiar nu are motiv intreab`o"sunt prietenele tale sau ale mele? Eu ies zi de zi cu ele si trebuie sa ma inteleg cu ele sau u?" Da mai intai asigurate ca nu au ele nimic rau care sa iti dauneze tie iar mama ta sa vrea doar sa te protejeze. Sa stii ca e dureros sa aflii ca cele mai bune prietene de fapt nu ti-au fost niciodata prietene si sa te lase in cele mai grele situatii. Am trecut prin asta si m`am simtit foarte rau, am fost naiva si am crezut in ele apoi am suferit. Mama mea mi-a spus ca se va termina rau dar nu am crezut`o, apoi mi-am dat seama si tot ea a fost singura care mi-a ramas aproape Asa ca ai grija sa nu treci prin asta. Bafta:*
Eu am 30 de ani si mama nu ma lasa sa ma vad cu nici o prietena. ma vad pe ascuns si gata. am avut 2 prietene toata viata. parintii vor sa isi tina copii inchisi in casa. nu aveam voie la un film sau la un concert era tragedie cind mergeam la un concert si pe banii mei. acum regret ca nu m-am distrat mai mult la 20 de ani. ani nu se mai intorc. nu beam nu injuram nu umblam cu barbatii. trebuia sa ma lase in pace. pe mine nu ma lasau nici pe banca in fata blocului dar tot ma duceam. tu trebuie sa fii fericita nu mama ta. daca nu bei nu vii tirziu acasa nu imbli cu oamenii care sa iti faca rau este ok.ar trebui sa te lase in pace
Incearca sa o faci sa inteleaga ca pe tine te fac fericit amicele tale, dar ai grija sa nu ai prea multe deoarece este o limita la toate.
nico6 întreabă:
Răzvan1230L întreabă: