| TheTruthBeneathTheRose a întrebat:

Ce sa fac daca simt ca cineva se foloseste de mine indirect? Adica o prietena a cunoascut-o pe matusa mea acum cateva zile. Colegei mele i-a placut de ea si invers pentru ca ne-a dus in diferite magazine, ne-a dat bani, a glumit cu noi si multe alte lucruri. Acum ma roaga sa ii pun o vorba buna si sa fac unele lucruri in favoarea ei.
Ea acum imi spune chestii de genul,, foarte bine ai facut" sau alte incurajari si complimente mai mult cand este prin preajma matusa mea. Daca nu aparea ea, eu si amica mea eram bine si aveam o prietenie adevarata dar acum... s-a schimbat si simt ca ma foloseste! Parca ea este nepoata preferata a matusii si invers. Deci ce pot face? Pentru cele mai multe idei funda si vot.

Răspuns Câştigător
| Ðida a răspuns:

Poate esti doar geloasa si ti se pare. Ori treci cu vederea ori daca intr-adevar simti ca esti folosita "rupe" relatia cu prietena ta sau vorbeste deschis cu amandoua... Good luckwinking

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Adică nu îți mai faci astfel de prietene, sunt periculoase.
Pa, pa.

| Delicacy a răspuns:

Se vede cât de prietenă îţi este...
Nu trebuie să faci nimic, nu te merită.

| FrumoasaTa a răspuns:

Ia-ti o zi libera si iesi doar cu matusa ta, iar apoi numai cu prietena ta.Sa nu mai iesi niciodata cu ambele intr-acelasi timp. Daca nu merge fate enervata si spune tot ce simti prietenei tale si spune-i sa aleaga ori tu ori matusa ta

| Ciklone_Adelina_1980 a răspuns:

La ce te referi? ai o relatie de prietenie sau o altfel de relatie cu prietena ta ca nu te-ai exprimat corect