| bbbbbbbbnbbbb a întrebat:

Ce sa fac daca sora mea pleaca in Anglia si sunt foarte trist.Deja cand ma gandesc ca va pleca ma apuca plansul...Eu as vrea sa ma duc cu ea la aeroport cand pleaca dar ma gandesc ca o sa plang si mai tare.Ce sa fac ca sa uit repede dupa ce pleaca si sa nu plang? Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Bucura-te si pentru ea si pentru tine. Nu ai de ce sa plangi, Europa e mica si va veti vedea destul de des.
Mergi cu ea la aeroport si fii barbat, indiferent cat esti de tanar!

5 răspunsuri:
| AlissBrie a răspuns:

De ce sa plangi? Acum depinde si cati ani are, dar banuiesc ca este vorba de un loc de munca si se duce pentru o viata mai buna...aici nu poti face aproape nimic si inca poti vorbi cu ea, telefon, skype etc. in orice caz nu este ca si cum ar fi murit Doamne fereste!

| OoBunnyoO a răspuns:

Mergi la aeroport cu ea, dupa s-ar putea sa iti para rau ca nu ai facut-o.
Daca iti vine sa plangi, plangi. Nu este nimic in neregula cu plansul. Uneori si baietii au voie sa planga. Plus de asta te elibereaza.
Insa nu trebuie sa fii trist, veti mai vorbi pe skype, pe facebook, la telefon si va puteti vizita. O sa fie ok.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce misto o sa fie sa ai o sora in Anglia, ai sa ai mereu la cine sa mergi in vizita

| 愛日本 a răspuns:

Nu este nimic, descarca-te.O sa te obisnuiesti cu timpul si va trece. Gandeste-te ca tatal surorii mele este plecat de mai multi ani (desigur ca mmai vine acasa, vara, si de sarbatori) dar si sora mea are 6 ani.

| T0T a răspuns:

Gandeste-te ca e spre binele ei.