| Lolkkk a întrebat:

Ce să fac dacă toată ziua stau în pat și pe afară nu am deloc cu cine să ies?
În afară de statul pe telefon, la televizor sau pe consolă.
Sfat?
Prieteni nu prea am cu care să ies, că de avut, am câtiva.
Nici telefonul nu cred că mă ajută că poate îmi stric mai rau ochii.

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Trimiti o chemare la intreaga lista de prieteni, sa megeti sa jucati impreuna fotbal sau faceti o excursie-drumetie in apropiere.
Asemenea actiuni de distractii comune puteti organiza zilnic!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Iesi afara la aer curat plimba te ce daca nu ai prieteni, statul in casa la televizor te prosteste, o sa anchilozezi in pat stind ca moșii nonstop la televizor, ce varsta ai, mai lasa televizorul si consola ca si uitatul la televizor nonstop strica ochii

| GabiDumitrescu a răspuns:

Calisthenics. Apuca-te de gatit. Ia si invata ceva nou. Nu ai nevoie de altii sa iesi afara, o faci pentru tine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Poti iesi si singur, nu neaparat cu prietenii.
eu zic asa, Instaleaza pe telefon pedometru, o aplicatie care masoara pasii.Stabileste obiective, fa-ti trasee.
Mai toate aplicatile iti dau 6000 de pasi, o ora de miscare
Ai timp si de TV, si de telefon, dar nu asa mult.
Mai poti citi si carti.

| gabicoo a răspuns:

Îți găsești ceva de lucru. Ajută la condiția fizică și la portofel.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Omori timpul, asta faci.
Poti citi o carte, poti face un curs sa inveti ceva util. O limba straina. Ce spui sa iti iei o certificare la o limba de circulatie internationala, pe care o poti echivala la Bac?
Poti invita tu cativa baieti la fotbal sau la plimbare cu bicicleta, trotineta.
Apuca-te de un sport (de aparare, se pare ca ai nevoie) sau inot.
Fa ceva pentru dezvoltarea ta.

| LisaJulie a răspuns:

Nu te pasionează niciun sport! Poți practica diverse sporturi și sa vezi ce îți place mai mult, football, baschet, tenis, înot, atletism, chiar și baseball

| Miruna333 a răspuns:

Daca ai, de ce nu iesi cu ei? Incearca sa cunosti mai multa lume. Petrece mai mult timp afara decat in casa, si vei vedea ca se vor schimba lucrurile. Nu ai pe nimeni in fam din acelasi oras de varsta cu tine? Incearca cat poti sa te refugiezi in camera ta. Dar atunci chiar cand nu ai ce face, uita-te la un serial ceva, schimba scenariul. Ochii nu-i strici asa repede cu telul, stai linistit

| iulia0514 a răspuns:

Căutați un loc de muncălaughing

Răspuns utilizator avertizat
| JohnnydeFeer a răspuns:

Cautati un hobby.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Iesi singur. Iesi si mananca, alearga, plimba-te, citeste sau deseneaza. Viata nu o sa se traiasca singura

| KilljoyIdiot a răspuns:

Încearcă să citești ceva! Trebuie doar să găsești ceva pe gustul tău.

| alfons2390 a răspuns:

Pai ia cuvantul, iesi in fata. Invita-ti prietenii care ii ai pe afara. Gaseste-ti o prietena, te scoate ea dupa aceea, bani sa ai. Traieste-ti viata ca timpul trece.

| gllopel a răspuns:

Daca stai in pat nu iti vei gasi niciodata cu cine sa iesi afara. Iesi cateva zile singur, plimba-te si iti vei gasi tovarasi.

| Hamilton a răspuns:

Dacă îi spui și tu „Ești conștient că telefonul îți strică ochii?", nu ar fi ceva de apreciat dacă l-ai folosi mai rar și, de asemenea, să faci lucruri mai culte pentru mintea ta, cum ar fi să citești o carte bună, să înveți o materie preferată, să excelezi la școală ca să ajungi să iei bacul cu brio și să mergi la o facultate dorită. De asemenea, să-ți cauți alte pasiuni mult mai frumoase, cum ar fi un sport ca ciclismul, arta de a desena, să mergi la un curs de teatru, la un film, la un curs de fotografie, să mergi pe afară și să faci poze la diverse lucruri sau chiar să te uiți la propriul sport preferat. Astea sunt câteva exemple esențiale pe care și eu le fac ca să nu mă plictisesc și să nu stau tot timpul pe telefon.

| riTeS03 a răspuns:

Incepe prin a iesi cu prietenii pe care ii ai, apoi imprieteneste-te si cu prietenii prietenilor tai. Mai poti iesi singur si sa te bagi in seama cu persoane interesante. Gaseste-ti un hobby, invata sa canti la un instrument, invata sa jonglezi sau sa joci foarte bine biliard, toate aceste activitati or sa te ajute sa-ti diversifici cercul de prieteni.