Incearca subtil sa ii atragi atentia ca pe tine te deranjeaza sa vorbeasca mereu despre fosta prietena.Nu exclude faptul ca, atata timp cat vorbeste mereu despre fosta... s-ar putea sa mai aiba sentimente fata de ea.
Poate ca mai simte ceva pentru ea
vb cu el si cere-i sa fie sincer cu tine
pa pa!
Da-l in ma"sa... e un marlan.Pe mine aproape ma implora iubita mea(si suntem de 6 ani impreuna)sa-i povestesc despre fostele mele relatii si nu scoate nimic de la mine
Daca vorbeste despre ea inseamna k inca mai da tarcoale prin mintea lui si ar fi si mai grav daca este si in inima lui. daca te deranjeaza k vorbeste despre ea nu trebuie sa "taci si sa inghiti"... spune-i scurt ce te deranjeazasi aui aminte ca acum este cu tine nu cu fosta... pup ai grija de u
Mi se pare o prostie sa vorbesti despre fostele relatii. poate vb mereu de ea pentru ca vrea sa te faca geloasa si sa vada cum reactionezi. daca tot vorbeste atat de mult de ea, de ce nu mai e cu ea? sa o caute si sa`si continue relatia, daca nu stie sa aprecieze ce are in fata!
Sa-i spui sa se duca la ea. Si ca e un nesimtit insa poate prin chestia asta vrea sa te faca geloasa te`ai gandit? poate ca nu mai tine la ea insa o aduce in discutie mereu ca sa-ti creeze tie impresia ca nu esti chiar prioritara
Inseamna k el ink mai simte ceva pentru. ea.
Tot ce poti face e sa te desparti acum de el. ca mai tarziu sa nu iesi din aceasta relatie cu inima franta. e f dificil.
Mai sunt destuli pe lumea asta.
Si in plus cunosti si alte genuri de baieti.
anonim_4396 întreabă: