anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac crying? Eu acum 5 saptamani am cunoscut 2 baieti [mai importanti ca am cunoscut mai multi ] Am fost cu unu dintre ei o saptamana si m-am despartit de el! Apoi am stat o zi solo si m-am combinat cu celalalt cu asta am stat 4 zile si i-am trimis offline sa ne despartim pentru ca nu ma simteam cum am crezut eu! Acum asta vrea sa fie cu mine din nou pentru ca eu in acel mesaj i-am zis "ca sunt alte fete mai bune decat mine" iar el a zis ca toate fetele care au fost impreuna cu el nu s-a simtit la fel cu mine adica eu am fost altfel ma comportam altfel si sunt speciala si ca eu sunt fata potrivita dar pentru mine nu e la fel! prietenele imi zic sa ma combin cu el ca e mult mai bun decat primul dar mie imi place de primul [poveste lunga] dar primul are prietena si nu stiu ce fac! Am nevoie urgenta de raspuns.

Răspuns Câştigător
| xAnita a răspuns:

Cam incurcat :*. Deci scumpa love struck, o varianta ar fi urmatoarea :
- sunt multi baieti pe lumea asta laughing dar putini sunt cei care iti spun ce simt... sau ce-au simtit fata de tine happy. Chiar daca il placi pe primul baiat. Incearca sa-i dai inca o sansa lu` asta... Sunt cazuri ca al tau in care fetele pierd baiatul care a tinut la ele apoi le pare rau ca nu si-au dat seama pe momentbatting eyelashes.
O alta metoda ar fiii :
- daca crezi ca cel de-al doilea e potrivit pentru tine. si daca il cunosti destul incat sa spui asta atunci inevitabil il alegi pe cel care te atragewinking big hug love struck
Baietii astia [-x! Sper ca ti-am fost de folos! Succes >big grin

6 răspunsuri:
| Maryanoo a răspuns:

Vezi ce faci, nu pune suflet prea tare si in nici un caz, sa nu faci sex cu niciunul dintre ei; incearca sa gasesti un baiat care sa te iubeasca si sa iti dea atentie doar tie si sa te simti bine in preajma lui.

| κλάους a răspuns:

O saptamana? "O zi solo"? 4 zile? O Doamne... Mai bine nu mai fi cu nici unu. Stai si cauta unu cu care sa stai mai mult decat "o zi solo", "4 zile" sau "o saptamana"!

| bamse a răspuns:

Depinde ce vrei de la viitoarea relatie. Vrei sa te mariti? Vrei sex? Depinde. In functie de ce vrei alegi pe cel care intruneste cel mai bine conditiile tale. Acuma, daca primul are prietena, ori cu al 2-lea, ori cu niciunu. Ca stii si tu ca...ce tie nu-ti place, altuia nu face!

| Miriam55 a răspuns:

Păi mă, eu zic mai întâi să încerci să treci peste primul.Nu te lăsa influenţată de prietenele tale, fă ce doreşti tu şi fi responsabilă pentru acţiunile-ţi.Dar, după părerea mea, cred că ar trebui să-ţi ocupi timpul cu altceva, după felul cum ai povestit nu ai mai mult de 15 ani, iar vârsta asta nu este pentru relaţii serioase. Când o să mai creşti o să-mi dai dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce vrei tu? o formula a succesului personal? pai crezi ca pe noi ne-a invatat TPU cum sa traim pe fata pamantului? trebuie sa stii singura cine ce si cum. daca nu stii afli. daca ti-ai ratat norocul, nu poti da vina pe nimeni.si daca vei boci, e din vina ta.

| 11alinutza11 a răspuns:

Nu renunta sa lupti... Daca al iubesti asa mult pe primul baiat intr-o buna zi poate o sa fi cu el happy happy kiss kiss