Cam incurcat :*. Deci scumpa , o varianta ar fi urmatoarea :
- sunt multi baieti pe lumea asta dar putini sunt cei care iti spun ce simt... sau ce-au simtit fata de tine . Chiar daca il placi pe primul baiat. Incearca sa-i dai inca o sansa lu` asta... Sunt cazuri ca al tau in care fetele pierd baiatul care a tinut la ele apoi le pare rau ca nu si-au dat seama pe moment.
O alta metoda ar fiii :
- daca crezi ca cel de-al doilea e potrivit pentru tine. si daca il cunosti destul incat sa spui asta atunci inevitabil il alegi pe cel care te atrage
Baietii astia [-x! Sper ca ti-am fost de folos! Succes >
Vezi ce faci, nu pune suflet prea tare si in nici un caz, sa nu faci sex cu niciunul dintre ei; incearca sa gasesti un baiat care sa te iubeasca si sa iti dea atentie doar tie si sa te simti bine in preajma lui.
O saptamana? "O zi solo"? 4 zile? O Doamne... Mai bine nu mai fi cu nici unu. Stai si cauta unu cu care sa stai mai mult decat "o zi solo", "4 zile" sau "o saptamana"!
Depinde ce vrei de la viitoarea relatie. Vrei sa te mariti? Vrei sex? Depinde. In functie de ce vrei alegi pe cel care intruneste cel mai bine conditiile tale. Acuma, daca primul are prietena, ori cu al 2-lea, ori cu niciunu. Ca stii si tu ca...ce tie nu-ti place, altuia nu face!
Păi mă, eu zic mai întâi să încerci să treci peste primul.Nu te lăsa influenţată de prietenele tale, fă ce doreşti tu şi fi responsabilă pentru acţiunile-ţi.Dar, după părerea mea, cred că ar trebui să-ţi ocupi timpul cu altceva, după felul cum ai povestit nu ai mai mult de 15 ani, iar vârsta asta nu este pentru relaţii serioase. Când o să mai creşti o să-mi dai dreptate.
Nu renunta sa lupti... Daca al iubesti asa mult pe primul baiat intr-o buna zi poate o sa fi cu el