Vai, ma doare capatana de la comentariile de pe aici. Majoritatea habar nu au ce inseamna un copil, o familie si o relatie. Ignora-i ca sunt inca copii in gandire si unii si in buletin.
Greseli in relatii facem toti, mai ales in 15 ani. Ideea e asa: el considera ca e absolut normal ceea ce a facut iar de aici tu ar trebui sa intelegi ca nu mai exista un viitor cu el. Nu ii pare rau de durerea ta, nu ii pasa ca tu stateai sa stergi la fund un copil, ca nu dormeai aproape deloc si ca nu aveai ajutor. Pentru el e normal ca el sa f_ta si tu sa accepti.
Parerea mea e ca nu mai simte mare lucru pentru tine si sta cu tine de dragul copilului si a trecutului. Un om care te iubeste isi cere macar scuze sau face ceva sa compenseze raul pe care ti l-a provocat. El nu pare sa fie sensibilizat deloc de tine.
Ia-ti toata durerea si transforma totul in furie. O sa iti fie mai usor.
Nu l mai cicali ca nu ajungi la nimic. Stai de vorba cu el calm, explcia i faptul ca tu nu poti trece peste si ca nu vezi motivul pentru care mai sunteti impreuna, ca un copil se poate creste si cu parintii separati si propune i sa se mute. Atunci ori va avea el o revelatie, ori tu. Ori el isi va da seama daca si cat de importanta esti pentru el, ori iti vei da tu seama cat de neimportanta esti pentru el.
Ce faceti voi acum e boala lunga, moarte sigura.
Te asigur că nu te-ai născut nici creștină (, dacă chiar vrei să duci discuția într-acolo). Nimeni nu se naște cu o religie. Toți ne naștem ateiști.
Imi pare rau pentru tine.Eu cred ca tipul e idiot, astia au noroc de femei bune.Te sfatuiesc sa iti cauti de lucru ceva si sa nu mai depinzi de el, asa esti vulnerabila la maxim, esti fara frati, parinti si fara independenta.In mod normal nu este permis sa inseli, majoritatea se despart pe motivul asta.Sa stii ca e normal sa vorbiti zilnic, nu esti cicalitoare, ar trebui sa te contacteze el sa vada ce faci.
Bunici mei mau crescut si crede-ma ca la varsta de 8 anisori citeam biblia si eram credincioasa, poate pe parcursul vieti mi-am mai schimbat parerea dar asta nu inseamna ca sunt ateu. Si poate cand m-am nascut nu am stiut ce sunt la fel ca si cand voi muri nu voi stii ce va fi! Nu poti spune ca ne-am nascut atei... probabil ai argumente insa eu iti spun sincer ca nu imi pot schimba parerea in asta! Cred in religia mea si asta e! Nu am cum sa accept un barbat poligam in viata mea! Sa nu intelegi gresit ce zic.
Motiveaza-te cu faptul ca ai un copil bolnav si atentia ta ar trebui sa fie spre el si nu spre barbatul care te face sa te simti umplutura. Sa fii convinsa ca nu a terminat-o cu aia si sa fii convinsa ca daca ai pleca singura grija (poate) ar fi copilul. De tine nu i-ar pasa din pacate. Te muti. Ceri ajutor statului(in Anglia se poate) si te angajezi. Bagi copilul la daycare si te angajezi. Daca nu, te intorci in Romania langa rude si te angajezi aici. Desi eu as ramane acolo. Tot la asta se va ajunge. Macar acum cand e copilul bolnav si mic concentreaza te pe el. Asa ce faci? Stai femeie in casa la unul care te face sa te simti angajata cu ziua si atat? Hai curaj! Poti! Nu il lasa sa stea cu tine de mila...