anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac m-a parasit sotia dupa 20 de casatorie si nu pot sa o aduc acasa? o iubesc foarte mult

Răspuns Câştigător
| tarziu a răspuns:

Timpul repara totul, sau vindeca ranile, dupa caz. Bafta!

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Du-te dupa ea si spune-i ca o iubesti. Spune-i ca nu intelegi motivele. Spune-i sincer tot ce simti. Sunt la mijloc totusi 20 de ani. Spune- ca ati trait impreuna atata timp, ati fost si fericiti de multe ori. Intreab-o care este motivul? Promite-i ca o sa incerci sa te schimbi dar sa nu ia aceasta masura radicala.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu am gasit pe acel site ceva informatii care m-au ajutat sa inteleg mai bine unele lucruri atunci cand am avut nevoie. Pe prima pagina sunt mai multe articole. Sper sa te ajute si pe tine.
http://www.divorcebusting.com/a_walkaway_wife.htm
Daca vrei un sfat mai bun ar trebui sa dai niste detalii. E foarte important UNDE a plecat. Ce motive are, cum a fost momentul cand a plecat? Cat timp a trecut de atunci, ce i-ai spus, ce fel de relatie aveti acum? Ce varsta aveti, fiecare?

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Trebuia sa ai grija de casnicia ta atunci cand ea era langa tine. Nu sa plangi pe internet dupa ce ai pierdut-o acceptand sfaturi de la pusti de 12 ani.
Sotia nu te-a parasit, a plecat. Nu mai reprezinti fericirea ei, asa ca de ce sa o vrei inapoi? Pentru 20 de ani? Nu inseamna nimic la scala universala.
Daca o iubeai si stiai sa ii spui asta in 20 de ani, nu se intampla asta. Poate sunt rea si radicala, dar undeva exista un adevar. A iubi nu inseamna ca realiza ca iubesti dupa ce pleaca. Ci atunci cand e langa tine sa o apreciezi. Iar greselile se fac in doi. Daca nu ati fost in stare sa va tineti casnicia, acum ce rost mai are sa mai incerci. Mergi mai departe. Viata mai are si amante.

| unicka a răspuns:

Ar trebui sa aveti o discutie serioasa sa aflii motivul pentr care te-a parasit s-a gresit undeva in casnicia voastra si nu a-ti discutat despre asta, comunicarea e totul intr-o relatie si mai ales intr-o casnicie eu cred ca cu calm si rabdare treci marea si chiar si oceanul de multe ori, sper sa reusesti sa iti reantregesti familia.

| mayli_9074 a răspuns:

Ce rost are daca a plecat nu te iubeste sau depinde din ce motiv a plecat daca stii ca te iubeste lupta pentru sotia ta daca nu traieste-ti viata frate mai sunt femei si ce femei! Mult noroc.

| tudorboy_8929 a răspuns:

Este foarte trist inseamna ca ai suparat-o rau cu ceva spune-i ca o vrei inapoi si spune-i ca o iubesti din toata inima si fai un cadou!

| assus a răspuns:

Spune si motivele pentru care a plecat ca sa stim! sa te ajutam

| dana1986 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa faci tot ce nu ai putut in acei 20 de ani si incearca sa o uiti, probabil ea t-ea si uitat si deja e cu altcineva poate pentru altu t-ea si lasat si poate intalnesti si tu pe cineva.Bafta.

| geo1 a răspuns:

Intrebarea este, care e motivul pentru care te-a parasit? Poate ai si tu o parte de vina (asta numai tu stii)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cicinel, daca eu ma apuc de baut si de batut, dupa 20 de ani de viata frumoasa in care a muncit mai mult decat mine, fiindca are si servici, si face treaba si acasa, pai ii spun eu sa plece daca o iubesc.nu stiu situatia voastra dar, un motiv trebuie sa fie. daca e curva asta e nu ai ce face. dar daca motivele sunt de alta natura, discutati si voi si reinnodati firul ca e pacat.nici tu nu gasesti mai buna dar nici ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistit ca n-a murit nimeni.La ce s-o aduci daca nu te iubeste? Refa-ti viata si gaseste si tu pe cineva in lumea asta mare.