anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac ma plictisesc stau acasa cu fetita mea de 1 si 7 luni dar nu mai pot de plictiseala aceleasi lucruri an fiecare zi credeti ca e devina iarna

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mesaj mamicii cu fetita de 1 an si 7 luni: pune altfel problema, scrie-ne in ce consta programul unei zile cu fiica ta, apoi scrie ce faceai inainte sa nasti, in al treilea rand scrie cum ti-ar place sa petreci fiecare zi sa vedem ce nu ai posibilitatea sa faci cum ai vrea! apoi vom trage concluzia impreuna!

7 răspunsuri:
| jolie_3446 a răspuns:

Poate fi de vina si iarna, avand in vedere ca nu prea poti iesi cateva ore cu fetita in parc cum ai face poate daca ar fi mai cald. Poti sa citesti o carte, sa gatesti ceva nou, sa inveti o limba straina etc.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Stiu cum e am fost si eu in situatia asta(am o fetita de 3 ani)...imi faceam treaba si muream de plictiseala... atunci m-am apucat de scris... mi-am facut un blog... unde si azi scriu tot ce se intampla in viata mea... mi-am facut niste prietene minunate tot prin intermediul acestui blog, am cunoscut multa lume interesanta, am invatat multe... poate ai putea sa faci si tu la fel, fa un site dedicat numai fetitei tale... unde postezi toate pozele cu ea incepand de la nastere pana in prezent, e foarte utila ...mai ales ca toata lumea e curioasa de bebe... faci o pagina pe numele ei si postezi poze si mici descrieri legate de poze... poti posta retete... ce ai gatit in ziua aceea niste poze si e gata o reteta utila pentru toata lumea, sau ai tu un hobi pe care vrei sa o inparti cu toata lumea... postezi pe blog... e foarte usor de invatat (sau poate stii cum se face) daca ai nevoie de ajutor in constructia unei pagini, blog ma poti gasi la profil pe privat oricand... sper ca te-am putut ajuta ...multa sanatate si crestere mare.

| rael a răspuns:

Ar fi bine sa-ti poti face putin timp si numai pentru tine, eventual sa mai lasi fetita cu sotul sau cu o ruda apropiata macar 1 ora pe zi, sa iesi cu o prietena...
Am trecut si eu prin asta cand baiatelul meu avea cam zece luni, am avut noroc cu bunica care a stat cu noi, astfel am putut sa mai ies, simteam deja ca nu mai pot, cu doi copii mici, toata ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spanzurate mai bine... ok

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU iarna nu iti afecteaza starea decit cu 20%. Daca nu ai ce face gaeste-i un haby de ex:apucate de sah.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jucativa amandoi luati un joc[nute supara frate monopoly piticot] si va distrati amandoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astazi este ziua mea.nu am cf. ce sa fac?