Sti se poate si mai rau decat o privire si un ton acid.Lasa-l in dracii lui, sa dea muzica cat poate la maximum, pentru ca omul dus, beat sau turmentat e bine sa fie lasat in pace.Se calmeaza singur. De preferat te bagi in pat sau pleci, dar nu-l provoca.Nu-l provoca pentru ca s-ar putea sa nu te alegi doar cu privirea aceea. Stiu ca te enerveaza, stiu prea tare, am avut si eu acest gen de rude, si crede-ma ca ii evit suficient.Trateaza-i cu indiferenta de fiecare data cand se cearta si incearca sa nu pui la suflet. Poarta-te indiferent, te vei obisnui cu timpul. Sper ca nu ai si frati, mai mici.Multa bafta.
In astfel de cauzri, copii sunt cei mai raniti. Lasa-i sa se calmeze apoi incearca sa vb cu ei.cred ca e cel mai bine.altfel nu o sa faci altceva decat sa ii superi
Te inteleg
Nu poti face nimic, dar incearca sa vorbesti cu tatal tau, macar pentru a nu o mai acuza pe mama ta
Lasa timpul sa le vindece pe toate O sa fie bine
XOXO
Si la mine face taicameo la fel cand ia ceva la bord
da i dau pace, il las sa trancane, si ma ameninta ca daca nu-i pun muzica cand vrea el imi strica calculatoru.
mai am putin si-l bat
nu inteleg de ce unii prefera sa bea pana lesina, mai beau si eu o bere din cand in cand, dar o limita,
imi spune ca are multe pe cap, greutati, etc si asa se linisteste.
Incearca sa te implici si tu in problema, vorbeste frumos cu el si incearca sa-l faci sa inteleaga ca nu e vina mamei tale si pana la urma au o casnicie frumoasa nu? fii inventiva