Mda. asa. deci in primul` rand imi pare rau pentru tine ma. chiar nu meriti. daca zici ca te lauda si asa. ar trebui in plus sa profiti de cat mai ai vacanta si sa ii rogi sa te lase totusi pana mai tarziu, explica-le ca vrei si tu sa te distrezi ca dup-aia incepe scoala cu tot stresu` si ca nu o sa mai ai timp si o sa incerci a inveti din greu si macar acum sa profiti. incearca sa te porti cat mai frumos cu ei si sa le arati ca meriti sa te lase. discuta cu ei si poate poate.
Parintii tai vor sa te ocroteasca. Ei poate detin mai multe informatii despre vecinele tale.La varsta ta poti fi influentata de unele mentalitati defavorabile tie.
F-ti o prietena sau 2 sa le aduci acasa sa le cunoasca parintii cu ele o sa te lase la cofetarie in parca sau pe banca pina la 10 seara poti sa stai nu mai tirziu ca esti mica si sint gasti cu baieti nu stii ce iintentii au.lumea sa inrait din ce in ce mai mult.lumea e rea
Buna!
Te inteleg, dar totusi ai doar 13 ani, nu este bine sa stai pana noaptea pe afara iar parintii tai iti vor binele si te iubesc mult si de aia nu te lasa afara ca sa nu ti se intample ceva rau. Trebuie sa discuti cu ei pe rand si sa le explici ca vrei sa mergi si mai departe in parc sau la un suc (nu doar in fata casei). Insa mi se pare absurd sa vrei sa stai si noaptea... daca te cheama inainte de 9 eu cred ca e rezonabil, nu ai 18 ci 13 ani.
Succes! Comunicarea e cheia! Daca stii si cum... e perfect!
Parintii tai te iubesc f mult de aceea te feresc de probleme si inca nu i-ai convins ca pot avea incredere in tine ca esti mare, la varsta ta esti f usor de corupt si e pacat sa suferi, parintii tai te iubesc prea mult ca sa te vada suferind
Eu am 14 ani si ma lasa sa ies afara cu prietenii ( nu in fata casei) doar pana cand se intuneca)) (doar varaaaa, cand incepem scoala nu ma mai lasa sa ies cu prietenii ). Asta e. voi mai astepta 1 an sau 2
Mai sincer imi pare rau sa aud asta Nu e deloc placut ceea ce se intampla cu tine, adica da am inteles, esti copilul lor trebuie sa aiba grija de tine sa nu patesti una si alta, dar in acelasi timp trebuie sa te lase sa te bucuri de copilarie...si ei au fost copii. Incearca sa vorbesti cu ei sa le explici ca sti sa iti porti de grija si ca nu are ce sa se intample daca stai si tu o jumatate de ora o ora in fata casei, nu in curte, explica-le ca sunt amicii tai, va mai trece timpul...altfel ce faci? stai in casa si plangi asa le convine? Spune-le sa aiba incredere in tine, sa se gandeasca ca odata e copilaria si daca nu te bucuri acum de ea cand sa te bucuri? Eu ma uit in urma si atat as mai vrea sa am varsta ta, eu tot copil am ramas, dar simt ca puteam sa ma bucur mai mult de anii copilariei. Daca mai vrei sa vb da un mesaj pe privat
Crede-ma. si mie mi s-a intamplat cand eram mik si stiu cat e de groaznik doar ca atunci mama ma lasa dar ei nu vroiau sa se joace cu mine
Pur si simplu nu te mai gandi la ei si refuza sa le mai faci pe plac parintilor tai si discuta cu ei calm despre asta daca nici asa nu inteleg ridik putin tonul dar cu grija
Succes:*:*:X
eu am 12 ani`
si ma lasa doar pana la 10 ((
eu vreau sa ma lase mai mult afara am prieteni numai intre varstele 12-20 ani...
si eu cand ies afara ies cu astia mari si ma simt in siguranta`:X
unii dintre ei sunt rromi si din cauza asta nu ma lasa asa mult`
ma rog peste 2 ani poate ma vor lasa`
hmm pe tine ar trebui sa te lase mai mult de 9
incearca sa vb cu ei si poate se rezolva`:*
pa-pa
Sa stii un lucru...parintii niciodta nu iti vor raul. Te iubesc enorm de mult si sprijinul familiei mereu il vei avea in orice situatie ai fi.Eu zic sa-i asculti. E normal sa iesi si afara, vb cu ei.Stabileste niste reguli, explica-le ca incepe scoala.Ca ai nevoie sa-ti oxigenezi creierul, sa te pregatesti pentru noul an scolar, sa te relaxezi. Explica-le ca nu faci nimic rau si ca pot avea incredere in tine.:*:*:*:*:*::*
Sincer! eu am 14 ani si pe mine ma baga in casa de la 8.nici mie nu imi place dar imi gasesc alta ocupatie, imi aduc prieteni acasaa ne uitam la un film, stam la pc, facem poze...cateodata ne distram mai bine decat afara. poate cand o sa cresti mai mare o sa te lase...
In aceeasi situatie eram si eu anul trecut. pe cand aveam si eu varsta pe care o ai tu sa imi doream sa ies afara . Si pe mine ma lasau foarte greu afara. Incearca sa vorbesti cu mama ta, iar daca nu te va lasa, gaseste`ti alte preocupari si ai sa vezi cand mai cresti putin [adica la anul' ] o sa inceapa sa te lase.
Si crede`ma ca parintii tai nu te lasa pentru ca nu vor ca sa ajungi ca si... restul 'prietenelor' tale. chiar daca nu vrei. dar anturajul te schimba fara sa-ti dai seama. Asa e cel mai bine.crede`ma ai sa realizezi mai tarziu ca parintii tai SE GANDESC la tine, daca nu le pasa. nu`ti aveau treaba toata noaptea.ai rabdare sa mai cresti
Bye:*