anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac pentru a slabi cat mai repede? va rog ajutati-ma.multumesc

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

..vezi in Libertatea de Joi, 19, scrie cum a slabit Raduleasca lui Dani!, +jogging, redu papa cu 30%, bea 8 pah de apa pe zi, gandeste pozitiv, etc..Psiho

10 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Vezi ca s-a raspuns pe tema dietelor si curelor de slabire foarte des pe TPU. Incearca la cauta intrebari sau raspunsuri - cuvantul slabire sau diete. Vei gasi foarte multe retete si idei despre cum functioneaza o dieta sau alta.
Eu iti spun din proprie experienta ca daca slabesti repede te ingrasi la fel de repede si mai mult decat aveai inainte de a slabi. Este efectul jo-jo. Adica asa cum se ridica mingea pe elastic (slabire) - la coborare elasticul se lungeste (ingrasare). Nu sunt diete magice. Iti spun ca le-am incercat pe multe din ele. Singura carte care imi spune ceva si in care cred - este cea a Mihaelei Bilic "Traiesc, deci ma abtin". Am cumparat-o recent si o citesc... dar nu ma decid sa ma infometez inca. Depinde de vointa. Trebuie sa te gandesti ca aceasta dieta (adica mancatul putin, evitatul anumitor alimente) trebuie sa o pastrezi mereu. Si inca nu m-am decis, desi am cateva colege care au slabit foarte mult in cateva luni de zile (una a slabit 25 de kg in 8 luni). Dar cum spuneam - nu merge sa slabesti repede... Iti ia timp. Probabil ca iti ia mai putin decat a fost nevoie sa te ingrasi... dar totusi happy

| mihalitza a răspuns:

Maninca putin si des(niciodata dupa ora 19), fa cit mai multa miscare(daca nu ai posibilitatea sa mergi la sala, este bun si mersul pe jos ), evita grasimile si piinea alba...

| moni a răspuns:

Stii ceva si eu am fost in situatia ta dupa ce am nascut am luat mult in greutate, am hotarat sa tin o cura daca o pot numi asa.am mancat cate putin din tot ce aveamin farfurie dar nu pe saturate si nu cu pofta si am facut asta timp de cateva luni si am reusit sa ma mentin in forma pot sa ti spun ca acum dupa 2 nasteri arat destul de bine am 55 de kg si inaltimea 165.eu spun sa incerci.

| jolie_3446 a răspuns:

Cu cat slabesti mai repede, cu atat pui mai rapid kg inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am slabit 9 kg in 3 saptamana... sport(in fiecare zi alerg pe banda depinde de ce chef am. oricum mai putin de 20 de min nu alerg. fac si abdomene multe+alte exercitii). fara dulciuri deloc sau sucuri...multa apa.nu am mai mancat dupa 7 seara...sh am mancat cat mai sanatos. legume, fructe, si carne d peste si piept de pui. mi-am cumparat si un sumpliment care ajuta la arderea grasimilor repede.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa fac sa slabesc?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu ma intreb acelasi lucru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot sa slabesc ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu m-ai manca seara dupa ora 17

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananca mancare cu putine kalorii, nu manca dupa ora 6 seara, nu manca dulciuri...bine,.poate te rasfeti cu ceva dulce dar doar o data p saptamana, si mult sport, recomand aerobicul, eu asa am slabit...Slabiti in stil sanatos.nu cu ajutorul pastilelor!

Întrebări similare