Ca sa fii populara...
cred ca cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci este sa lucrezi cu increderea in tine. daca tu ai incredere in tine, te vei simti automat mai bine si te vei comporta ca atare.
poti sa scrii pe o foaie toate calitatile pe care le ai, daca ai probleme cu asta, roga un/o prieten/a sa te ajute. citeste foaia in fiecare dimineata si atunci cand intri in clasa, aminteste. ti ca esti o persoana minunata.
dupa aceea ai putea incepe sa comunici incetul cu incetul cu persoanele cu care ai cate ceva in comun.
o alta modalitate de ati face multi prieteni ar fi sa te inscrii in mai multe activitati extrascolare. fa dans, teatru pictura canto, orice crezi ca te va face sa te simti bine. de asemenea poti incerca si un sport de echipa.
sper ca te.am ajutat.
aa si in privinta baiatului. incearca sa fii cat mai mult in preajma lui, fa. l sa te observe. si daca nu poti sa intri in discutie cu el, lasa. l pe el sa o faca fa. l sa vrea sa o faca
Cauta sa faci ceva foarte bine. sa fii cea mai bun in ceva.si modesta. Atat iti trebuie. In ce? In ce iti place tie mai mult: matematica, arte, muzica, ori-ce.
Dar sa fii cea mai buna! Incet incet o sa se afle. Ai sa vezi! Succes si ajutor bun de la Dumnezeu!
Trebuie sa fii mai sociabila. Pur si simplu te duci si intrebi,, Buna! Vrei sa fim prieteni?" Nu inceraca sa pari ceea ce nu esti.Prietenii trebuie sa te placa pentru felul tau de a fi.
Cat despre coleg... pune-i tot felul de intrebari, gen,, Cat este ceasul?,, Ti-ai facut tema?"(ai grija sa nu devi enervant), stai prin preajma lui, razi la glumele lui.
Şi eu sunt o persoană mai timidă de felul meu. Abia anul ăsta *sunt clasa a opta* am reuşit şi eu să devin puţin mai îndrăzneaţă şi mai sociabilă. Până anul trecut stăteam numai pe hol, deci, dacă faci acelaşi lucru, ai putea începe prin a sta în clasă, să-ţi cunoşti mai bine colegii şi să vorbiţi mai mult. Sunt sigură că aveţi interese comune şi veţi ajunge să vă înţelegeţi bine. Apoi, să nu-ţi fie teamă să întrebi. Recent am fost plecată din ţară cu un proiect şi am învăţat *nu chiar învăţat* la o şcoală din străinătate. M-am rătăcit de vreo două ori şi nu mi-a fost ruşine să întreb, cum mi-ar fi fost în mod normal. Nu mă aşteptam, dar m-au ajutat. Mi-au dat indicaţii şi apoi au mers cu mine până unde aveam nevoie, deci am mai socializat şi pe drum.
Şi să atragi atenţia unui băiat. Fii naturală. Nu încerca să te comporţi altfel, pentru că te va considera fake. Fii mereu zâmbitoare, vorbeşte cu ceilalţi colegi, distrează-te în felul tău. Poate şi el prezintă interes, iar dacă te vede stând şi cu alte persoane, poate va face el primul pas, de ce nu?
Sper că te-am putut ajuta . Sunt sfaturi din proprie experienţă, deci sper să te ajute şi pe tine.
Ai timp sa cresti. Timiditatea dispare odata cu trecere anilor si la varsta asta nu are cum sa observe atentia ta.
:*
Nu stiuincerca toate modalitatile iar daca nu reusesti atunci chiar ca nu mai are rost. Cand te vei duce la liceu o sa iti faci prieteni noi si daca te ti bine pe picioare adica sa fi mai indrazneat si prietenoasa sa incerci sa arati ca prieteni tai cei noi o sa aiba o parere buna despre tine si atunci o sa fi populara. dar poti incerca si acum incearca sa iti faci prieteni noi din alta clasa tot din acceasi scoala ca sa invidiezi celelalte colege si sa le faci mai mult sa creada ca merita sa te aiba prietenapup la voi toti:X:X:X
Pfff...aceeasi problema am si eu . Am incercat sa ies in evidentza sa fiu mai ''intzepata'' dar nu merge iti faci din ce in ce mai multe probleme si unii isi fac o parere gresita despre tine . Uneori ca sa. ti faci prieteni trebuie sa fie pur si simplu ''problema'' destinului .
ygna72 întreabă: