| angelina_7925 a întrebat:

Ce sa fac sa il aduc inapoi? am stat cu el un an dupa care am fugit pentru ca toti erau impotriva noastra. a doua zi ne am intors ca sa vorbeasca cu parinti mei, s-a dus ca sa ii ia si pe ai lui dar nu sa mai intors. el era insurat eu la inceput nu stiam dar cand am aflat deja il iubeam pream mult am incercat sa ma despart de el dar nu am putut.parinti mei m au obligat sa il bag la `puscarie pentru ca noi suntem romi si daca te ia de fata mare si te lasa iese scandalurile asa sa intamplt la mine.si in afara de asta cand il vedeam undeva ma puneam langa alti baieti, dansam cu ei ca sa ii fac lui rau.stiu ca am gresit mult acum mi am dat seama de tot ce am facut.nu stiu daca ma intelegeti. dar asa e la noi. a stat 2 zile la inchisoare dupa care ne am judecat in libertate.eu m am dus sa retrag declaratia fara sa stie ai mei. a trecut un an si jumate de atunci si eu sunt la fel sufar, simt ca nu mai pot si il iubesc la fel de mult. el vorbeste cu mine dar imi zice ca nu poate sa uite ce i am facut.eu cred ca inca ma iubeste la fel cum il iubesc eu ca alfel dupa cate i am facut nu se mai uita pe mine. dar nu stiu ce sa fac sa uite tot ce a fost si sa aiba din nou incredere in mine.va rog ajutati-ma si incercati sa ma intelegeti.am incercat sa il uit dar nu pottt, nu pot am incerac sa imi fac alt prieten dar nu suport nici un baiat nu pot macar sa ma sarut cu altu.credeti-ma ca nu stiu ce sa mai fac mi a fost greu sa va spun toata povestea mea dar nu mai gasesc nicio solutie. poate va ajutati voi cu niste sfaturi.

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Deci prietenia ta cu el a inceput cu o minciuna:era insurat si tu nu ai stiut! Ce poti sa mai iubesti la el? Nu a fost sincer nu te mai amagi singura si vezi-ti de viata! si cauta sa cunosti bine pe cel cu care vrei sa mai fugi! Nu mai lamuri cu nimeni nimic si invata din greseala ta ca barbatii s niste mincinosi! Ai grija sa nu mai fi ranita daca nu vrei sa mai suferi! treci peste asta ca esti mai tare decat crezi! mult succes in viitor!

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

El a greşit că te-a luat pe tine deşi era căsătorit. (0-1)
Tu ai greşit că nu ai pus punct atunci când ai aflat. (1-1)
El a greşit că te-a minţit (nu a mai revenit deşi a promis c-o face). (1-2)
Tu ai greşit că l-ai băgat la "mititica". (2-2)
Greşelile lui sunt de ordin moral. Totuşi, nu ne spui dacă încă mai locuia cu soţia lui, dacă avea copii sau dacă era doar în acte căsătorit, în realitate fiind despărţit de soţia lui. Contează mult asta.
Pe de altă parte, tu l-ai băgat în pârnaie?! Uau! Şi te mai aştepţi să mai vrea ceva cu tine vreodată în viaţa asta altceva decât să-ţi facă rău?
Păi s-ajung eu la pârnaie pentru o chestie minoră ca asta, păi altceva în afară de ură profundă şi uneltire la cum să-i fac cât mai rău cu putinţă din toate punctele de vedere, nu aş mai putea simţi pentru femeia aia.
Ok, merit să mă părăsească nevasta că m-a înşelat. Merit să mi se calce iubirea în picioare pentru amantă de către aceasta pentru că m-am jucat cu sentimentele ei. Ok, merit să fiu înjurat sau eventual stigmatizat social. Dar... închisoare?
Nu, nu, nu, nu. Ai mers prea departe!
Eu în locul lui ţi-aş face muuuuult rău şi ţie şi familiei tale!
Crezi că încă te iubeşte? Fii 120% sigură că nu e nici pe departe aşa.
Sfatul meu: Caută să nu te mai vezi DELOC cu el.
Eu şi peste 20 de ani dacă aş avea ocazia să mă răzbun pe tine, aş face-o fără să clipesc.
Salut!

| G0oLaN a răspuns:

Pai ma nene cam in situatia asta sunt si eu! cu parinti lu gagikamea! acum are urraa alea 2 zile cat a stat acolo integema ca a prins uraa pe tine! incearca sa-l iei cu ushurelu! sa-l iei sa vb cu ell hai sa uitam totu-l tot ce a fost in trecut haii sa incepem o viata noua! si app vezi daca te mai iubeste ia-l vorbeste cu ell ca nu te omoara nimeni nici pe tine nici pe ell parinti poate sa se puna si in cur si in cap daca voi asa vreti asa este si numai face prostia care ai facut-o cu politia tu faci ce vrei tu nu ce vor parinti crede-ma ca am fost pus app in situatia luii si stiu cum ee!:-

| G0oLaN a răspuns:

G0lan_mary e id daca vrei si kkrezi tu ca-ti pot da sfaturii! baga id meu in lista la tine!

| emilie_8883 a răspuns:

Incearca sa va intalniti. spune`i prin tot ce`ai trecut. daca mai vorbeste cu tine fii sigura ca te-a iertat si te mai iubeste.
nu lua totul in seama parintilor. daca il iubesti trebuie sa fii cu el! ce mai stai? incearca sa le explici alor tai care este situatia de fapt si poate o sa te intelega. stiu ca este greu dar. INCEARCA! nu renunta.
sper sa fie totul bine si sa fiti impreuna:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa vorbesti cu el intre 4 ochii. si sa ii spui ca iti pare rau pentru ce ai facut si ca il iubesti...si dupa reactia care o va avea iti dai seama daca intr-adevar te mai iubeste :*

| daniela_9448 a răspuns:

Daca este insurat uita-l ca nu o sa fi cu el niciodata. o sa plangi acum un pic dar o sa-ti treaca.nu stiu cati ani ai, dar o sa te indragostesti de un alt baiat si nici nu o sa mai stii ca a existat asta. daca vrei sa vina el dupa tine nu-l mai baga in seama ca si cum nu ar mai exista

| angelina_7925 explică:

Tot asa sunt si acum.nu l-am uiat si nici nu mi-am facut alt prieten...ce sa fac sa il uit? ajutati-ma va roggggg