| angelina_7925 a întrebat:

Ce sa fac sa ma impac cu prietenul meu? ne am despartit din cauza mea ca, de cate ori ma certam cu el ma duceam la disco si dansam cu alti.credeam ca asa il apropiam mai mult de mine sa il fac gelos dar de fapt il indepartam.acum mi am dat seama ca nu faceam bine dar e prea tarziu cred.si el face la fel acum.de uitat nu pot ca am incercat il iubesc mult de tot si in fata nu vad alt baiat. el vorbeste cu mine dar zice ca nu sunt pentru el dar cred ca si acum ma iubeste dar inca nu ma cunoaste.

9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Citeste 1 Corinteni 13, poate inveti ceva de acolo.

| anad a răspuns:

Cunoaste si stie despre tine ce ai vrut si ce i-ai aratat tu. Poate sa fie o fire mai orgolioasa si, cu toate ca te iubeste, sa se incapataneze si chiar sa nu mai vrea sa fie cu tine. Incearca sa fii tu cea care lasa acum de la tine si nu te mai certa si ii face in ciuda.

| Ady00pk a răspuns:

Ai nimerito cand ai spus ca nu te cunoaste.Asta a inceput sa creada si el atunci cand ai incercat sa il faci gelos.Asta e viata...suportam consecintelehappy

| gabrielgypps a răspuns:

Inca nu te cunoate? pai tu te cunosti? daca il iubeai cu el nu trebuia sa te comporti ca si cu un ordinar de pe strada, ca o soseta ce pare o schimbi cand vrei.
probabil ca era gelos cand erai cu altii, insa nu inseamna ca trebuia sa cada la picioarele tale sa planga sa stai cu el, bla bla.
am avut si eu in tinerete cazuri din astea, si dupa cateva figuri din astea zicem si eu gata si jet. apoi plansete pe umar, saruturi pasionale de impacare si mii de scuze si regrete insa unde scuip nu mai ling. pa lucky!
daca el inca te mai iubeste, si-i spui ca ti-ai dat seama ca l-ai facut sa sufere, ca-ti pare rau, ca ti-ai revenit la cap si nu mai bati campii, poate omul i-ti mai da o sansa. ce sa zic altceva, decat bafta, si ai grija pe viitor cu el sau cu altii iubiti.

| Christinne a răspuns:

Pai. A vrut sa te cunoasca, si i-ai aratat o fata foarte urata.
Crezi ca pe el nu il deranja faptul ca vroiai sa il faci gelos?happy
Incearca sa ii spui si lui toate lucrurile astea, si cere-i sa iti mai dea o sansa, sa ii arati ce esti tu de fapt, fara sa il mai faci gelos.
succes.

| oooooooo a răspuns:

Mergi mai departe! Ai toata viata in fata. Pentru linistea ta, ai putea incerca sa ii spui ca iti pare rau ca te-ai purtat asa, dar nu te mai gandi la impacare, relatia nu ar avea sanse.

| Dorinel a răspuns:

Cum iti asterni, asa dormi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa ca noi nu furam, Tibi, draga! Vin altii, stai lin!
Cu prietenie, http://sp2.ro/ad9a80!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Saracuta de tine toti te critica. tu ne ai scris mesajul asta sa te ajutam nu sa te criticam mai ml. e bine ca ti ai dat seama ca ai gresit acum spune-i lui tot ce ai pe sufelet si ca ti ai dat seama de ceea ce ai facut si poate o sa te ierte.baffftaaaa