| MiikiXD a întrebat:

Ce sa fac sa ma lase mama mai mult in oras cu fetele...nu am prea mult sambata, duminica meditatii in cursul saptamanii scoala Fuunda :*

7 răspunsuri:
| JASMYNA88 a răspuns:

Nu prea ai cum. nici pe mine nu m-a lasat pana mai tarziu pana nu am avut un prieten cu care sa merg. na eu zic sa ii zici ca e ziua unei prietene si ca vreti sa stati mai mult ca bla bla...dar asta merge doar 1 data. nu te sfatuiesc sa o minti, dar incearca sa vorbesti cu ea sa ii spui ca ai vrea sa stai si tu mai mult ca restul fetelor...ca tu esti cea care pleaca prima. bine, sincer, dupa ce m-a lasat mama 1 data mai mult am observat ca nu am ratat nimic pentru ca am stat cu 2 ore mai mult, altii dupa 30 de min dupa ce plecam eu plecau si ei. na, ce sa zic, vorbeste cu ea deschis si explica-i!

| Lynna a răspuns:

Vorbeste cu ea, spune-i ceea ce simti. Nu incerca sa o minti asta va inrautati lucrurile.
Bafta!

| Sh4Dow a răspuns:

Spune'i pur si simplu ca vrei si tu sa stai un pic mai mult. Cred ca va intelege big grin.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu ne-ai spus cati ani ai! Parintii au o grija excesiva pentru copiii lor.Pe masura ce cresc copii, sunt si pretentii mai mari.Invita la voi acasa fetele cu care obinuesti sa iesi ca mama ta sa-ti cunoasca anturajul. Apoi stabiliti un program cand sa vii acasa si te tii de cuvant.
Daca inveti bine la scoala, te tii de meditatii si mai faci si cate ceva in casa nu vad de ce nu ar merge.
Succes!

| MiikiXD explică:

Am 14 ani

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Dar nu te-ai gândit că eşti încă mic pentru asta?
Sper că aici vei găsi ceva de folos:
- http://www.jw.org/......a-distrez/

| summer12 a răspuns:

Cati ani ai? oricum, nu te supara pe mama ta. iti vrea binele, sa nu patesti doamne fereste ceva, ca sunt multe cazur, vezi la TV. Toti spunem ca nu ni se va intampla noua, ca noi suntem atenti, dar ghinionul apare daca nu ai grija si de regula parintii presimt lucrurile rele. Si eu vroiam sa ies seara, sa stau pana tarziu, dar nu, si acum la o varsta la care pot lua singura decizii, m-am obisnuit sa vin la maxim 1 fara sa mi-o ceara nimeni. pur si simplu simt ca parintii au dreptate. plus ca baietii apreciaza fetele cuminti. poate nu pustanii de liceu care sunt cu mintea haihui, dar la un moment dat tuturor le vine mintea la cap si vor prefera o fata ascultatoare, nu o panarama rebela. ai grija cu prietenele alea sa nu te traga in jos si ascultati parintii :*