Da anca. ajuta pe unul care e mai plictisit ca tine.
- sondeaza-ti interiorul, vei gasi acolo lucruri interesante
-mergi la biserica-
-fa-ti prieteni noi. nu-i alege de la inceput, se vor cerne mai incolo.
IUBESTE!
-calatoreste!
-citeste
pa. mult succes. esti o fata minunata
Poti incerca sa iesi cu cineva necunoscut sa vezi ce o sa iasa(fata sau baiat). Ori la bal ori la spital.
Si eu cand aveam chef sa ies,nu ieseau altii, sau nu se putea...dar tot trebuie sa existe cineva, o pers. cu care ai putea sa iesi prin oras...(singura nu iti recomand, poate dai de ceva aurolaci Iesi intr-un local cu respectivul/respectiva la un suc/cafea/bere/apa plata sau ce bei si unde merge de obicei multa lume, poate intalnesti si cunoscuti Sau asa cu siguranta iti faci cunostinte noi iar daca o sa va imprieteniti o sa te caute ei,.n-o sa mai ai nevoie tot timpul sa-i chemi, sa=i suni pe cei care zici ca is ocupati.
Aaa.si cand mai vrei sa pui intrebari si sa primesti mai multe raspunsuri pune'le si tu mai cu ziua...lumea e obosita la ora...incat sa se gandeasca la ce rasp ar putea da la problemele altora)
Anca,asa-i ca ti-a venit somnul de la citit atatea raspunsuri?
Nu-i asa i ca somnul poate fi cea mai buna ocupatie?
D dar de obicei nu prea ma intereseaza sa raspund la intrebari de genul (mai sus)nici fundite sau voturi si alte nimicuri, cateodata mai vad si eu cateo intrebare la unii care ma intereseaza si pe mmine sau depinde, dar asa sa raspund la orice intrebare aiurea doar ca sa fii :"expert.sau userul anului...nici vorba...mie sincer mi'e cam si lene sa raspund la o intrebare, ca sigur o sa raspunda careva. pentru o amarata de funda.Dar te mai distrezi cand mai vezi cateo intrebare"unica, amuzanta."sau astia cu intrebarile lor cu credinta, sau altele ))
Cred ca atunci cand o sa pleci o sa ti fie tare dor de tara, ca aici mai rar.
Atatia oamenii unicati, actori mai ceva ca la Hollywood.de la Traian Basescu.pana la restul... cele mai bune drumuri etc.
Oricum sper sa ai o viata frumoasa oriunde. Noapte buna!