Întrebare recomandată | carminaburana43 a întrebat:

Ce sa fac sa nu -mi vina sa pling de fiecare data cind vine craciunul ca sunt singura? Toata lumea are pe cineva numai eu ma simt pedepsita de destin ca de cind mi-a murit sotul nu am gasit pe nimeni care sa ma iubeasca.

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da...singuratatea este o mare povara pentru cei vaduvi,care nu au nici o vina ca au ajuns asa.
Spre deosebire de cei divortati care au ales in cunostinta de cauza aceasta situatie.
Un vaduv este mai greu de multumit din cauza ca va face comparatii cu cel decedat si ale carui defecte le-a uitat complet si greu se mai poate ridica cineva la standardele cerute!
In general vaduvii se inteleg mai bine intre ei,avand amandoi aceleasi trairi in trecut.
Depinde ce varsta ai, dar merita sa incerci sa socializezi mai devreme decat vor incepe sarbatorile.
Si chiar daca esti singura, este vorba de una-doua zile, care trec repede asa cum au si venit!
Nu consta frumusetea vietii numai intr-un partener de bal!
Daca nu suporti singuratatea, nu pregeta sa-ti cauti partener.

| carminaburana43 explică (pentru Elianna):

Multumesc f. frumos dar de doi ani de zile imi caut dar nu am gasit pe nimeni serios desi sunt pe mai multe site-uri de socializare.Asa cum zici poate trec cele citeva zile ma voi stradui sa ma uit la ceva filme frumoase.Dar sincera sa fiu acus un an din cauza depresiei era sa sar in aer.Am pus luminari roz la fereastra ca cineva a zis ca aduce dragostea, am mers incealalta camera am uitat de luminari au ars pe pervaz care era din lemn pervazul de lemn s-a aprins si sub pervaz am convector alimentare cu gaz, bine ca vecinii au sarit sa ma ajute altfel saream in aer.

39 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Craciunul ne aduce multora lacrimi in ochi,Carmina.
Zapada de-afara,colindele care se-aud,masa plina,aerul festiv,bucuria care pluteste in aer,totul are darul sa ne emotioneze si sa ne faca mai sensibili decat de obicei.
Pentru un om singur,care si-a pierdut sufletul geaman,sarbatorile sunt si mai greu de indurat, este foarte adevarat.
Intrebi ce sa faci si cauti solutii, cu sufletul deja impovarat de teama lacrimilor care vor veni...
Si vreau sa-ti spun ca, oricat de tristi si nefericiti am fi, exista altii si mai nefericiti si mai tristi decat noi.Intotdeauna.
Craciunul e o sarbatoare a darurilor,a bucuriei pe care o aduci celorlalti,de ce n-ai incerca sa faci bine si sa aduci bucurie,catorva suflete mai napastuite de soarta decat tine?
Exista copii orfani,exista batranei in aziluri,bolnavi parasiti in spitale,caini fara adapost chiar,ai putea incerca sa faci ceva pentru cativa din ei. Oricat de nebuneasca ti-ar parea ideea mea,faptul ca vei ajuta,ca te vei face utila,ca vei face un bine,te va scoate din starea ta de singuratate,e mare lucru sa te simti util! Si poate ca sufletul tau se va simti mult mai plin si mult mai usurat stiind ca ai facut un bine.happy
In plus,eu stiu ca peste tot se organizeaza mese festive,spectacole sau petreceri pentru fiecare categorie de oameni,de toate varstele.
Ai putea incerca sa gasesti ceva care ar fi potrivit pentru tine,poti cunoaste oameni noi,te vei gasi intre oameni,vei canta si tu o colinda,vei ciocni un pahar de vin si te vei simti cumva impacata!
Nu te refugia in trista ta singuratate, desi ceea ce iti sugerez e un act de curaj pentru tine!
Incearca sa faci ceva pentru tine, iubeste-te si pretuieste-te putin mai mult, nu plati cu lacrimi faptul ca ai ramas singura, nu e vina ta iar viata continua.
Ajut-o sa continue si pentru tine.
Din tot sufletul iti doresc sa ai sarbatori pline de lumina si mai multa bucurie!

| IMC90 a răspuns (pentru greece12):

Welcome back happy

| greece12 a răspuns (pentru IMC90):

Bine te-am regasit!happy

E trist sa vezi pe lista de votare a utilizatorului anului nume ca mona sau bursuc, si pe tine nu... Desi, au fost propuneri.
Dar eu am incetat de mult sa ma mai zbatwinking

Eu sunt incantata, sincer!happy
Mi-am votat favoritul si astept si Craciunul.
Ce poate fi mai bun decat asta?

Concediul de odihna laughing

Sarbatori fericite sa ai!happy

La fel tongue

| evenso a răspuns (pentru greece12):

Bine ai revenit!
Tu esti ante-Craciunul nostru!

http://www.youtube.com/watch?v=-4akkWs5uDE

| greece12 a răspuns (pentru evenso):

Http://www.youtube.com/watch?v=YR1ujXx2p-I

Sarbatori fericite, dragi si luminoase iti doresc, bine te-am regasit!:)

| carminaburana43 explică (pentru greece12):

Pacat ca deja am dat funda e un raspuns minunat si exceptional, multumesc din inima iti doresc multa iubire si bucurie in suflet cu ocazia sfintelor sarbatori.

| greece12 a răspuns (pentru carminaburana43):

Important este sa te simti ajutata, Carmina!
Si-ti doresc numai bine si ganduri pline de zambet, nimeni nu e singur!
Craciun fericit si mai bun iti doresc, din tot sufletul!happy

| greece12 a răspuns (pentru foxsilver):

:)
Tot fara cuvinte:)
http://www.youtube.com/watch?v=xCON07r908g

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru greece12):

Bine-ai revenit! Chiar incepusera sa-mi lipseasca raspunsurile tale, prezenta ta aici, pur si simplu.

| greece12 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Bun gasit si astept sa gasesc timp sa te rasfoiesc, mi-a lipsit si mie rasul instantaneu pe care mi-l provoaca unele raspunri de-ale tale, stii!
Sarbatori fericite sa ai!

| carminaburana43 explică (pentru IMC90):

Si eu am propus pe greece anul trecut ca utilizatorul anului, dar cu atita am ramas.Anul asta nu am propus pe nimeni caci nu am avut timp serviciul nu mi-a prea lasat tim sa fiu mult pe TPU.

greece12
| greece12 a răspuns:

Credeam si eu ca n-o sa ma mai vad,dar credeam gresit,pasiunea se intretine si uitasem.
Acum ca e craciun, zic sa ne impodobim sufletele cu un zambet si sa impartim bucurie, pentru ca putem.:)
Raul nu intra in calcul, e inexistent, macar zilele astea!
Bine v-am regasit pe toti!

http://www.youtube.com/watch?v=51bO1CVPWRA

| cuvant a răspuns:

E foarte greu sa gasesti ceva serios deoarece lin momentul acesta toti cauta distractie, amante si pur si simplu ceva fara obligatii.
Cel mai bine din punctul de vedere e sa cauti prieteni si nu neaparat iubiti chiar daca toti simtim nevoia la un moment dat si de lucru fizice dar acelea se pot rezolva mai uso.
Nu va fi usor dar adevaratii prieteni ii vei gasi in afara internetului sau vei gasi si pe internet dar daca nu va vedeti e foarte greu.

| carminaburana43 explică (pentru cuvant):

E un raspuns inteligent, mersi, vedeti prin ajutorul vostru si prin dorinta voastra de a ma ajuta deja ma simt mai bine si va multumesc din suflet pentru toti ca ati avut amabilitatea de a-mi raspunde.Stiu sunt multe suferinte ope acest Pamint dar la o adica fiecaruia a lui i se pare mai grea.Dar acum ma simt mult mai bine ca ieri datorita voua care mi-ati sarit in ajutor.Sarbatori fericite doresc la toti si multa iubire in sufletele voastre!

| cuvant a răspuns (pentru carminaburana43):

Oricand cu mare placere. iar daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti apela la noi sau cel putin la mine

| WR104 a răspuns:

Poate ca nu ai cautat destul de mult, nu esti singura persoana din lume care este in situatia asta.
Incearca sa faci ceva ce nu ai mai facut demult sau ceva deosebit ce nu ai facut niciodata chiar daca pare prea exagerat.
Numai bine!

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Nu trebuie să fi singură dacă nu vrei.
Dacă simţi nevoia unui soţ sau iubit caută-ţi unul.
În univers sunt 6.999.998 în afară de mine şi tine.
Ieşi cu prietenii şi distrează-te.
Viaţa e prea scurtă pentru a nu fi trăită.
Îmi pare rău că eşti tristă.
Dar să şti că poţi trăi şi fără cineva.
Pe curând!

| carminaburana43 explică (pentru PedoBarbie):

Da suntemf multi pe Pamint 7 miliarde dar este o binecuvintare extraordinara totusi de la Dzeu sa mai gasesti unul acel unul din atitia multi cu care sa te potrivesti.

| mixxjim a răspuns:

Nu stiu daca te consoleaza daca-ti spun, dar nu esti singura careia-i vine sa planga de sarbatori, e multa lumea care a pierdut pe cineva drag - parinti, frati, surori, sot/sotie, chiar si copii - si care le simte lipsa mai acut in perioada asta. Si poate ca ti-ar veni sa plangi oricum, si daca ai avea pe altcineva langa tine, nu poti scoate din minte amintirile, viata pe care-ai avut-o. E usor de dat sfaturi, e mai greu de realizat, stiu, dar incearca sa iesi mai mult (in general, nu acum in perioada asta) sa poti intalni pe cineva, dar trebuie sa vrei asta cu adevarat. Trebuie sa fii dispusa sa iubesti si tu, nu doar sa vrei sa fii iubita, si poate inca ti-e greu sa faci asta. Profita de moment sa stai putin de vorba cu tine insati, sa vezi clar daca vrei cu adevarat sa lasi trecutul acolo unde este, daca vrei cu adevarat sa fie altcineva langa tine si atunci poate o sa si stii ce sa faci si cum sa faci in continuare. Numai bine, ai grija de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carmina? fa-ti un cont pe two.ro si vei vedea o multime de oameni singuri de varste diferite.e greu sa gasesti un alt sutlet pereche. dar Dumnezeu e mare.curaj si lupta sa nu fii singura.singuratatea nu e buna.si avem de oferit mereu cate ceva, la orice varsta.

| carminaburana43 explică (pentru anonim_4396):

Sunt pe twoo de mai bine de un an dar nu interesez pe nimeni, eu Aasa ceva nu am mai vazut...

| 01rukia01 a răspuns:

Fi mai optimista! traieste-ti viata, ea e frumoasa asa cum e si trebuie' sa ti-o traiesti din plin.petrece-ti Craciunul alaturi de prieteni si pe la alte rude. oricum sa stii ca cineva acolo sus chiar te iubeste si fi sigura ca n-a uitat de tine

| carminaburana43 explică (pentru 01rukia01):

Prietenii au familie si pleaca cu familia la socrii de craciun de altfel cum plecam si eu cind aveam sot.

| dryft3r a răspuns:

Iti gasesti tu pe cineva.big grin

| Supersuper123 a răspuns:

Imi pare asa de rau! Du-te la prietenii tai!

| carminaburana43 explică (pentru Supersuper123):

Am doar doua prietene nu ma duc la ele caci pling mai rau ca ele sunt fericite cu sotul lor.

| GarofitaParfumata a răspuns:

Pai cred ca vei gasi pa cineva. Si te sfatuiesc sa cauti pe cineva asemanaator sotului tau. Oricum nu iti fa griji, poate pana de craciun iti gasesti pe cineva.

| carminaburana43 explică (pentru GarofitaParfumata):

Daca nu am gasit in doi ani de zile ma indoiesc ca in trei zile gasesc.

| GarofitaParfumata a răspuns (pentru carminaburana43):

Dar nu uita sa speri macar, nu uita ca Dumnezeu nu uita pe nimeni.

| carminaburana43 explică (pentru GarofitaParfumata):

Sunt intr-adevar f. multi oameni fara pereche pe Pamint acolo e frate-meu care are 37 de ani si niciodata nu a fost insurat, dar el se simte bine asa eu nu, el nu stie cum e sa fii mai bine de douazeci de ani cu cineva si apoi brusc sa fii singura, eu stiu.Pe urma am omultime de clienti unde lucrez vaduvi si vaduve care la fel isi petrec singuri sau cu copiii craciunul.Au fost destui care m-au abordat in acesti doi ani de zile si care m-au vrut dar necazul este ca nu ma potrivesc cu nimeni din pacate din toti cu care m-am intilnit.Da suntemf multi pe Pamint cu mi-a scris cineva suntem 7? miliarde deja dar este o binecuvintare extraordinara totusi de la Dzeu sa mai gasesti unul acel unul din atitia multi cu care sa te potrivesti.

| sorin1994 a răspuns:

In primul rand fi si tu un pic mai optimista si nu te da nici o data batuta incearca sa cauti tot mai mult poate intr-o buna zi o sati iese si tie cineva in cale si nu te da batuta niciodata. succes

| carminaburana43 explică (pentru sorin1994):

Mersi e cel mai realist raspuns din toate.Caci speranta moare ultima.NU zic ca nu am gasit barbati dar toti cei care mi-au iesit in cale au vrut doar aventura, si sincer de la ei nici nu asteptam mai mult ca nu aveau stofa de ceva serios.