Întrebare recomandată | carminaburana43 a întrebat:

Ce sa fac sa nu -mi vina sa pling de fiecare data cind vine craciunul ca sunt singura? Toata lumea are pe cineva numai eu ma simt pedepsita de destin ca de cind mi-a murit sotul nu am gasit pe nimeni care sa ma iubeasca.

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da...singuratatea este o mare povara pentru cei vaduvi,care nu au nici o vina ca au ajuns asa.
Spre deosebire de cei divortati care au ales in cunostinta de cauza aceasta situatie.
Un vaduv este mai greu de multumit din cauza ca va face comparatii cu cel decedat si ale carui defecte le-a uitat complet si greu se mai poate ridica cineva la standardele cerute!
In general vaduvii se inteleg mai bine intre ei,avand amandoi aceleasi trairi in trecut.
Depinde ce varsta ai, dar merita sa incerci sa socializezi mai devreme decat vor incepe sarbatorile.
Si chiar daca esti singura, este vorba de una-doua zile, care trec repede asa cum au si venit!
Nu consta frumusetea vietii numai intr-un partener de bal!
Daca nu suporti singuratatea, nu pregeta sa-ti cauti partener.

39 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns (pentru foxsilver):

:)
Tot fara cuvinte:)
http://www.youtube.com/watch?v=xCON07r908g

| carminaburana43 explică (pentru anonim_4396):

Sunt pe twoo de mai bine de un an dar nu interesez pe nimeni, eu Aasa ceva nu am mai vazut...

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns (pentru greece12):

Bine-ai revenit! Chiar incepusera sa-mi lipseasca raspunsurile tale, prezenta ta aici, pur si simplu.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Bun gasit si astept sa gasesc timp sa te rasfoiesc, mi-a lipsit si mie rasul instantaneu pe care mi-l provoaca unele raspunri de-ale tale, stii!
Sarbatori fericite sa ai!

| cuvant a răspuns (pentru carminaburana43):

Oricand cu mare placere. iar daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti apela la noi sau cel putin la mine

| carminaburana43 explică (pentru IMC90):

Si eu am propus pe greece anul trecut ca utilizatorul anului, dar cu atita am ramas.Anul asta nu am propus pe nimeni caci nu am avut timp serviciul nu mi-a prea lasat tim sa fiu mult pe TPU.

| GarofitaParfumata a răspuns (pentru carminaburana43):

Dar nu uita sa speri macar, nu uita ca Dumnezeu nu uita pe nimeni.

| carminaburana43 explică (pentru GarofitaParfumata):

Sunt intr-adevar f. multi oameni fara pereche pe Pamint acolo e frate-meu care are 37 de ani si niciodata nu a fost insurat, dar el se simte bine asa eu nu, el nu stie cum e sa fii mai bine de douazeci de ani cu cineva si apoi brusc sa fii singura, eu stiu.Pe urma am omultime de clienti unde lucrez vaduvi si vaduve care la fel isi petrec singuri sau cu copiii craciunul.Au fost destui care m-au abordat in acesti doi ani de zile si care m-au vrut dar necazul este ca nu ma potrivesc cu nimeni din pacate din toti cu care m-am intilnit.Da suntemf multi pe Pamint cu mi-a scris cineva suntem 7? miliarde deja dar este o binecuvintare extraordinara totusi de la Dzeu sa mai gasesti unul acel unul din atitia multi cu care sa te potrivesti.

| carminaburana43 explică (pentru PedoBarbie):

Da suntemf multi pe Pamint 7 miliarde dar este o binecuvintare extraordinara totusi de la Dzeu sa mai gasesti unul acel unul din atitia multi cu care sa te potrivesti.