Pai... parerea mea este ca tu trebuie sa ii demonstrezi prin fapte ca tii la el sa il ajunti atunci cand are de ceva... , ca el sa vada ca tie iti pasa de el si vazand acest lucru el se va apropia din ce ince mai mult de tine asa a fost si la mineee dar am facut acest lucru si sunt impreuna cu prietenul meu de 6 luni :*
Sper sa iti fie de folos si tie :X
Te pup! :*
Ai grija >
Bună!
Bineînţeles, primul lucru pe care trebuie să îl facă este să înceteze să îi mai fie teamă. În acest fel, nu ajunge nicăieri şi nici nu rezolvă situaţia.
Îţi pot spune din proprie experienţă că nu se va întâmpla nimic dacă îţi mărturiseşti sentimentele, însă ai grijă cui te deschizi! Asigură-te mai întâi că este o persoană demnă de tine tine şi apoi fă-ţi curaj. Spune-i-o simplu, 'Te plac!'.
Sa ii trimita un mesaj anonim in care sa-i spuna asta. Daca el va veni la tine cu mesajul anonim intrebandu-te daca e de la tine, sigur te place. Daca se duce la alta fata cauta pe altcineva!
Sincera sa fiu si mie misa intamplat la fel...eu zic sa astepti si sa vezi cum se comporta el cu tine, sa vezi daca te place.
Stii daca nu risti nu cistigi nu ai nimic de pierdut daca ii spui ca iti place si il intrebi daca are aceleasi sentimente (sper ca te-am ajutat)
Sa i dea semne sa stea pe langa el sa faca mai multe chestii pe langa el asa a fac un baiat cu o fata de la mine din cls nu a vrut sa i spuna dar statea mai mereu pe langa ea o complimenta etc... daca nu te der dai si u un click http://fripta.com/u.php?user=anutza9711
Spune-i sau arata-i tot ce simti pentru el, nu este nimic rusinos in a iti place de o pers.asa ca actioneaza mai repede pentru ca...s-ar putea sa il pierzi in favoarea altei fete care deja a invatat sa spuna ce simte etc
Sa-si inghita limba! asa n-o sa-i mai fie teama sa-i zica pentru ca nu mai poate
Pai in primul rand te duci.il iei intr-o parte unde sa fiti numai voi doi...si ii spui:"auzi.am ceva sa-ti zic.dar te rog sa fi sincer cu mine.mie imi place de tine.si vreau sa stiu si parerea ta despre mine".si incerci sa fi tu insuti...sa fi tare,stiu prin ce treci, darincearca sa faci asa, si orice ai face nu te pirde!
Multa bafta!
Pai si eu am patit la fel acum 2 luni...Imi era frica sa-i zic.Deoarece imi era frica, ca colegi mei nu le convenea dar pana la urma mi-am facut curaj si la`m chemat pe holul scoli si ia`m zis si a zic ca trebuia de mult sa faca el chestia asta.Si na.acuma suntem impreuna si nu mai comenteaza nimeni
Daca chiar ii place de el sa lupte. Nu se stie niciodata... poate ca si el o place. Eu zic sa incerce:p. Bafta!
Sa arate acest lucru prin gesturi nu neaparat vorbe sau alte treburi.
Afiseaza un comportament prefirential fata de el care sa-i dea de inteles intentile tale.
Bafta
In primul rand...ar trebui sa dea de inteles ca il place daca baiatul ii da de inteles acelasi lucru fata poate continua si poate incepe sa dea la el iar daca baiatul continua si de data asta sa raspunda in acelasi mod dar totusi nu vrea sa fie impreuna cu fata aceea sau ii este teama, poate chiar fata sal invite la un film sau ceva de genu.
sper ca te va ajuta raspunsul meu
Nu trebuie sa iti fie teama.Fi puternica si spune-i in fata asa cum am facut eu!
Pai uite si eu am avut o problema de genu dar pana la urma am reusit sa ii spun direct,am stat doua luni fara sa ii zic nimic chiar daca eram prieteni, dar supa alea doua luni mi-am facut curaj si l-am intrebat daca vrea sa fie cu mine.Iar el mi-a zis ca trebuia sa il intreb mai de mult asta pentru ca el nu a avut curaj si pana la urma suntem impreuna si in ziua de azi. Daca iti foloseste la ceva asta, succes.
Rallucka întreabă: