| Aly2 a întrebat:

Ce sa ii cumpar celei mai bune prietene ale mele? Pentru ca nu stiu ca sa ii iau si nu imi permit lucruri scumpe, cum ar fi un lant de argint sau de aur, bratara sau chestii din astea.

14 răspunsuri:
| Criiss16 a răspuns:

Buna. Ceva special. adica, ceva ce va aduce amandurora amintiri frumoase, nu stiu. Nu trebuie sa fie foarte valios, nu asta conteaza! (:

| GabiiHaș a răspuns:

O sticla cu un biberon.inauntru trebuie sa aiba laptic caldut.

a se consuma fata de invitati.
PoFtA mare!

| carmen13 a răspuns:

Eu zic sa impletesti tu 2 bratari sa opresti tu una iar p cealalta o dai
ei

| Andrei07565486 a răspuns:

Nu conteaza ce ai cumperi, atata timp cat e din inima oferit

| Aly2 explică:

Scuze am uitat sa precizez de ziua ei

| Aly2 explică:

Am uitat sa spun faptul ca cadoul este pentru ziua ei

| Aly2 explică:

Multumesc mult tuturor! Mai intai voi vedea de cati bani dispun, iar apoi voi alege un cadou! Multumesc inca o data! Va pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde in primul rand de bugetul de care dispui.
Dar sunt sigura ca orice fata se va bucura daca va primi ceva bijuterii(un ceas,cercei,un lantisor nu neaparat de aur sau argint, etc.), o esarfa sau poate chiar o bluza sau un tricou.Cu parfumurile este putin mai complicat pentru ca nu poti fi sigura de gusturile ei.
Sau ceva din domeniu IT: un mousepad, o geanta pentru. cd-uri.
Un breloc nu numele ei, o rama foto in care sa pui o poza cu voi doua de exemplu sau o husa pentru telefon.
Succes!

| SweetDreams a răspuns:

Cumpara-i ceva simplu si dragut. De exemplu o esarfa, un fular sau o bluza. Daca vine din partea ta cu drag sigur o sa-i placa. Succes!

| Denisseq a răspuns:

Daruiestei bani.Acest cadou este foarte bun deoarece isi poate cumpara ce dori. Funda?

| alexandra1000 a răspuns:

Ar trebui sa i iei ceva simbolic, nu neaparat scump...si sigur o sa aprecieze. happy

| bella123bella a răspuns:

Daca e ziua ei de nastere cumparai o fustita scurta de la siti mol si inpacheteazo int-ro cutie frumoasa ok daca e bun raspunsul trimite-mi un raspuns ca da

| Aly2 explică (pentru bella123bella):

Da e chiar bun dar fiind iarna nu prea merge fusta

| sirioshkaaaa a răspuns:

O jucarie draguta de plus