Salut!
Nu uita ca mamele nu au pretentii exagerate.
Depinde de personalitate.
1. Flori+ciocolata ei favorita+un ursulet de plus
2.Un album de familie decorat cu floricele+un ghiveci cu plante aromatice
3.Un produs cosmetic (consulta-ti tatal si bunica ei stiu mai bine ce cosmetice i se potrivesc mamei tale +flori
4.Un ghiveci de flori+un martisor potrivit zodiei ei + o felicitare (daca poti sa o faci tu si mai bine)
Cu bine!
:-)) Funda?!
Buna
Nu conteaza ce cadou ii oferi mamei tale, conteaza gestul si felul in care ii dai cadoul
Poate fi o floare/chiar si o jucarie de plus, asa ii vei aduce aminte de copilarie, cel putin asa retraiesc eu cand primesc o jucarie de plus de la ai mei copilasi.
O zi frumoasa sa ai
Nu uita ca mamele nu au pretentii exagerate.Si depinde de personalitate.
•Flori+ciocolata ei preferata+Un ursulet de plus decorat cu numele tuturor membrilor familiei
•Un martisor cu semnul ei zodiacal+un ghiveci de plante aromatice
•Un album foto de familie decorat cu floricele+Un plic surpriza cu flori presate si uscate
•Un produs cosmetic (aici ar trebui sa te consulti cu un adult de preferinta tata sau bunica, ei stiu mai bine ce i s-ar potrivi mamei tale si ce foloseste ca produse cosmetice)+Un buchet de flori
•O felicitare+Un ghiveci de flori
Sper ca ti-a placut raspunsul meu
Funda?!
Prea comun...
Prea simplu si banal doar flori...
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Toti mi-ati fost de ajutor. Nu va suparati pe mine ca nu va dau funda, da? Multumesc.
Gestul conteaza sa stii. Mamele se bucura de orice cadou. Daca vrei poti sa ii cumperi flori, un parfum sau ceva ce isi doreste. Poti adauga si o felicitare din partea ta la acest cadou.
Da stiu ca mamele apreciaza orice. Eu voiam sa o rasfat. Foarte bune ideile. Merci!
Nu conteaza ce ii dai... ori o floare, martisor, bluze, bijuterii... daca ii spui TE IUBESC ii place mai mult ca orice cadou
LiviuJoaca întreabă: