Cadouri pentru mama de craciun si nu numai :
* carti
* parfum
* cosmetice (creme si lotiuni, ruj, trusa de farduri)
* bijuterii (lantisor, inel, bratara, brosa, cercei)
* esarfa sau fular
* manusi din piele
* telefon mobil
* aparat foto digital
* rama foto
* fotografie cu tine, cand erai copil, inramata
* album foto (din plastic sau, pentru un plus de eleganta, stil cutie din lemn)
* obiecte de arta (cum ar fi un tablou sau o statueta)
* antichitati
* geanta sau poseta
* ceas de mana
* portofel
* obiect personalizat (cana sau pernuta decorativa)
* ghiveci cu flori
* buchet de flori
* vaza
* set cesti sau pahare cu model specific sarbatorilor de iarna
* set farfurii cu model specific sarbatorilor de iarna
* obiecte decorative (pled, set aromoterapie, pernute decorative)
* oglinda
* port carti de vizita
* glob zapada
* masa la restaurant pentru parintii tai
* bilete la un concert de Craciun
* magneti pentru frigider cu mesaje sau modele specifice sarbatorilor de iarna
* caseta pentru bijuterii
* bol decorativ
* lampa sau veioza pentru citit
* suport lumanare si lumanari parfumate
* set aromoterapie
* set accesorii pentru scris (pixuri, stilou)
Sunt in magazine cadouri gata pregatite pentru craciun, acestea pot contine produse cosmetice care plac foarte mult femeilor. Apoi poti sa-i cumperi un buchet de flori, preferate de mama ta alaturi de o felicitare in care vei scrie cat de mult o iubesti.
La multi ani mamei tale! pai tu ar trrebui sa stii ce`i place.eu ti-as sugera sa te "aliezi" cu cineva din familie si sa-i cumparati ceva mai scump, cum ar fi o pereche de cercei de aur eleganti(daca poarta), sau un lantisor cu medalion din aur.la o femeie, cel mai bun cadou este o bijuterie. o sa-l aprecieze, mai ales ca e de la persoanele cele mai dragi ei.
Pai de Craciun ii poti lua ceva de genul: o bascuta tricotata (se poarta.), sau ceva care sa semnifice Craciunul, un tablou cu cina cea de taina etc.
De ziua ei ii poti face o cana personalizata cu numele ei, un ceas, un parfum bun, cosmetice in general.
La multi ani si sarbatori fericite!
Sall. Mamei tale La Multi Ani, sa fie eanatoasa si fericita. Ca si cadou, o iconita sau un lantisor.pa
Cel mai frumos cadou este a te afla langa ea si sa o sustii de fiecare data! Deci de craciun ii vei arata ca tu vei fii intotdeauna langa ea si o vei sustine! De ziua ei ii vei arata cat de mult tii la ea! Eu cred ca un cadou nu trebuie sa aiba valoare in bani, ci o valoare sentimentala! Sarbatori fericite alaturi de mama ta si de cei dragi! Sper ca te-am ajutat!
Cel mai bine este sa-i faci cadou ceva personalizat o cana, o perna de preferat ceva ce foloseste zilnic
Depinde de gusturile fiecareia.
Eu i-am luat un set de ingrijire personala, o vopsea de par, un parfum si o sa ai iau un buchet de flori. Poate o sai cumperi si u la fel. Sper ca te-am ajutat
Pai...ii poti cumpara un lantisor finut sau o pereche de cercei sau o cutie de bomboane...ai multe variante acum depinde de mama te ce ii place, mult succes!
De Craciun, eu i-as lua un ingeras din acela de pus in varful bradului. Acum se gasesc foarte frumosi. Iar, de obicei, mamele pun acest ingeras pe o crenguta, cand este bradul gata.
De ziua ei, o carte (mamele au atat de putin timp sa citeasca) frumoasa si, desigur, o floare (vie, in ghiveci!).
Poti sa ii faci cadou un buchet cu trandafiri rosi, o cutie de bomboane si un set de parfum si spray. Asta i-am facut eu mamei mele cadou si sa bucurat mult sau cel mai valoros cadou e de a te afla langa ea sper ca te-am ajutat.
Îi poți face orice cadou mamei tale, oricât de mic ar fi.
Ea va fi foarte bucuroasa pentru ca este de la tine, si asta înseamnă cel mai mult...