Ori nu ii pasa absolut deloc..desi ar fi destul de clar ca, daca nu l-a interesat de tine nici cand erai mic..sa asiste la toate momentele frumoase, acum, mare..nici atat.
Ori nu stie pur si simplu cum sa apara in fata ta dupa atata timp..si ce sa iti spuna.e dificil si pentru el. poate se teme si de respingerea ta fiindca am auzit multe cazuri de genul..probabil nu indrazneste sa te caute crezand ca ti-e bine asa, fara el sa iti "complice" viata.
Nu prea cred ca nu ii pasa, cat ca e indiferent total si nu te cauta.
Probabil se teme de respingerea mea, pur si simplu am mai auzit niste zvonuri de la cineva cum ca el m-ar astepta pe mine sa-l caut, insa nu stiu daca sunt adevarate sau nu.
Si pana la urma ce am de pierdut daca l-as cauta eu? Decat sa raman cu regretul toata viata? Prefer sa nu regret ca nu l-am cautat.
Este posibil sa astepte sa-l cauti tu. Asta s-ar intampla daca tu ai afla de el de la mama ta si ai accepta situatia - deci esti maturizat, "pus in tema" ca, tu esti copilul mamei tale si a tatalui tau biologic (si nu a celui care te-a crescut).
In asemenea caz, daca te-ar cauta el si ai afla adevarul, atunci e foarte riscant sa iasa un scandal urias in familie, sortat cu divort si destramarea familiei. O asemenea situatie n-ar fi de dorit si atunci fiecare din parintii biologic prefera sa pastreze secretul.
Nu așteaptă nimic. Pur și simplu nu îi pasă de tine. Așa că după ce îl cauți tu, ce crezi că o să se întâmple?
Crezi că o să îl apuce deodată iubirea paternă? Dacă n-are, n-are.
Am auzit de la cineva ca el si-ar dori ca eu sa-l caut... insa nu stiu cat de adevarata e treaba asta.
Poate că -la fel ca și în trecut- nu se ridică la înălțimea așteptărilor sau nevoilor tale.
În nici un caz. Dacă stie de existenta si nu te cauta e e clara treaba, nu ii pasa de tine, daca in f.king 20 de ani el stie ca exiști iar cu toate astea nu te a căutat inseamna ca nu ii pasa de tine, de ce crezi ca ai ajuns sa ii spui "tata biologic", pentru ca este doar biologic și atât, nu iti este si nici nu ti a fost tata cu adevărat. Dacă ar fi trecut o lună, 2, poate chiar cativa ani...as fi inteles, si poate chiar dacă ar fi trecut 10, as fi trecut cu vederea, dar au trecut 20...
Sincer, nu stiu ce sa spun, am mai auzit si alte aspecte pozitive, de la alta persoana.
Cum ca el si-ar fi dorit ca eu sa merg sa il caut, cum ca el m-ar astepta. Insa nu stiu daca aceste vorbe sunt adevarate sau nu, nu stiu daca vin din gura lui etc.
M-am mai gândit, si poate nu te poate cauta ca nu are cum, nu are datele tale, nu iti cunoaște actualele rude, prieteni, etc, probabil că știe că ești în viața si atat, dar nu te poate contacta...e posibil si asta,
Cu toate astea, sunt extrem de orgolios si am anumite principii stricte de viata.
Platesc cu aceeasi moneda.
AndreeaTania întreabă:
Mario1996 întreabă: