| roby_2111 a întrebat:

Ce sa intreb o fata cand ma intalnesc cu ea? va rooog spuneti-mi si mie ca am nevoie.

Răspuns Câştigător
| mirunapink a răspuns:

Auchhhstraight face
ex:
1. ce ai vrea sa faci in viitor?
2.cum te impaci cu parintii?
3.ai simtul umorului dezvoltat?
4. oare ne-ar sta bine impreuna?(cu o intonatie mai ironica si cu un zambet lingusitor)
5. ti-ar placea sa iesim intr-o zi cu gasca(la gratar, la discoteca, in oras etc...)? (o propunere care va ajuta sa va cunoasteti mai bine unul pe celalalt)
hai man ca nu e asa de greu.important e sa o faci sa se simta bine in prezenta ta
fa glume
fa-o sa rada
da-i semne de om matur
! nu purta o cearta cu altcineva in prezenta ei!
succes:*

9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Multe. Intreab-o despre pasiunile ei, de muzica, alte lucruri, gaseste ceea ce va place la amandoi, ce puncte comune aveti. Si lasa Intrebarea mai la urma. Adica, dupa ce ati discutat mai mult si vedeti cum va intelegeti, este momentul sa tragi linia si sa decizi, este ea persoana cu care iti place sa vorbesti. Si asa sa sune si declaratia ta, ca ti-a placut cum ati petrecut impreuna, ca vrei sa mai vorbiti candva. Si mai tarziu, poate cu urmatoarea intalnire, faci pasul urmator.

| missbee a răspuns:

Dacă abia o cunoşti, abordează subiecte comune cum ar fi ce preferinţe muzicale are, ce filme îi plac, actori, actriţe, jocuri, dacă practică vreun sport, povesteşte-i întâmplări haioase. Orice fată apreciază simţul umorului, deci străduieşte-te să o înveseleşti dar fără să pari un clown. Dacă nu e pasionată de jocuri sau de fotbal, nu insista pe subiectele astea. E incomod să vorbeşti despre ceva ce nu cunoşti.
Căutaţi domeniile în care aveţi lucruri în comun şi vorbiţi...Totul vine de la sine. Nu există subiecte de discuţie standard. Dacă vă veţi înţelege, veţi găsi subiecte de discuţie din orice. Chiar şi de la o piatră. (din proprie experienţă.laughing )

| shtephie a răspuns:

Voi, baietii chiar nu stiti ce sa vb cu o fata?!laughing
De la un timp vad din ce in ce mai multi baieti care nu stiu sa poarte un dialog cu o fatalaughing
Ori vb numai prostii... ori nu vb deloc ...va blokatilaughing
cand esti cu o fata chiar daca esti timid, ai emotii trebuie sa nu le dai imp. Exista tot felul de subiecte interesante pe care le pot discuta 2 adolescenti happy Nu ma refer la prostiiwinking
Succeshappy

| mihaibrasov a răspuns:

Intreab-o daca vrea sa faca sex cu tine. Hai omule, ce e asa greu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intreab-o si u despre sc sau stiu eu.si incepi cu incetul si apoi cine stie poate iese ceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna esti atat de frumoasa ca stelele de pe cer

| Dorian_3315 a răspuns:

Casca urechea mai intai vorbesti cu ea pe mess sau pe tell incepi cu ceau ce faci bla bla bla vorbiti si o intrebi daca nu vrea sa iasa cu tine la un suc ( nu manca nimic daca nu mananca si ea ) sau la o plimbare prin parc succeswinking

| Dorian_3315 a răspuns:

Casca urechea mai intai vorbesti cu ea pe mess sau pe tell incepi cu ceau ce faci bla bla bla vorbiti si o intrebi daca nu vrea sa iasa cu tine la un suc ( nu manca nimic daca nu mananca si ea ) sau la o plimbare prin parc succeswinking si fai o multiem de complimente fetelor le place asta dar nu o sufoca

| nyna a răspuns:

Intreab`o tot felul de lucruri despre ea.despre hobby-uri, muzica etc... dar sa nu fii nici prea curios succes