anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa le cumpar bunicilor mei de valentine's day? am doar 30 lei... sad Ps : scuzti categoria

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Este o zi a indragostitilor,asa ca,nu prea vad normal,ca sa le faci un cadou,cu prilejul acestei zile.
Totusi,este foarte frumos,ca te gandesti cum sa le arati dragostea ta,fata de ei. Poate,o rama in care sa pui o fotografie de-a ta impreuna cu ei, ar fi un cadou potrivit(mie mi-ar place asa ceva).
Nu lua in seama, acele raspunsuri, date din cauza frustarilor, inculturii.

| anonim_4396 explică (pentru pietrean):

Ideea colegului TPU mi se pare foarte buna. Acesta ar fi cel mai frumos cadou posibil de valentine's day si te vei incadra linistit in 30 de lei.

| pietrean a răspuns (pentru anonim_4396):

Poftim? Care coleg? Din pacate bunicii mei sunt morti de multa, multa vreme, asa ca nu pot sa le mai fac nici-un cadou(chiar si de 30 lei).

| DyDydee a răspuns (pentru pietrean):

Mersiii big grin

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru aceasta zi se face cadou iubitului/iubitei nu bunicilor.Ii iubesti dar nu sunt acel gen de iubiti.Referitor la Valentine`s Day.Nu intelege gresit semnificatia acestei zile.

| Fatamuntilor a răspuns:

Draga mea e frumos ca te gandesti la bunici, dar valentive's day nu ce cea mai buna ocazie!
Un buchet de flori, o cutie de bomboane de ciocolata si mai ales o imbratisare e tot ce vor bunicii de la tine!

| Mihaela1964 a răspuns:

Nimic; e o sarbatoare care se adreseaza indragostitilor. Poti cumpara de 1 martie martisor si flori de 8 martie, bunicii.

| Albnegru10 a răspuns:

Este ziua indragostitilor. Nu cred ca este potrivit un cadou catre bunici.

| euvanessa01 a răspuns:

Un urs de plus... straight face