| Neculae a întrebat:

Ce sa mai fac? De cand sunt cu fata pe care o iubesc prietenii mei se cearta intruna cu mine si nu stiu ce sa mai fac va rog ajutati-ma sa o parasesc pe ea? FUNDA +VOT

Răspuns Câştigător
| MishMicutsa a răspuns:

De ce sa o parasesti pe ea? Daca va iubiti.happy. Prietenii tai trebuie sa intealeaga un lucru. Nu esti doar al lor! Explica-le ca nu are rost sa va certati pentru un lucru atat de marunt!
[ sper sa te ajute raspunsul meu ]

5 răspunsuri:
| cat18 a răspuns:

Pai tu o iubesti pe ea? si ce au prieteni tai dc se cearta cu tine sunt invidiosi sau ce?

| inutzza21 a răspuns:

Cum poti sa pararesti persoana pe care cica o iubesti pentru prieteni, asta sincer nu se numeste iubire. Pai tu ori stai cu ea ori cu prietenii tai. Hotaraste-te!

| necdannec a răspuns:

laughing
Crezi ca asta rezolva ceva?
In primul rand acordale o atentie mai mare si pritenilor tai si prietenei tale. Iar daca ei nu pot sa inteleaga ca tu ai pe cineva, inseamna ca sunt mai putin maturizati ca tine, dar nu-ti fa probleme ca si lor le vine randul. Nu renunta la prietena ta doar pentru mofturile unora.

| forspeedx a răspuns:

Daca va iubiti, nu ar trebui sa o parasesti pe prietena ta. Daca iti sunt prieteni adevarati ar trebui sa inteleaga acest lucru, si uneori puteti sa iesiti in grup, ori sa acorzi atentie si prietenilor tai dar in acelasi timp sa nu uiti de prietena ta.

| MishMicutsa a răspuns:

Auzi. eu i-am dat un sfat.Doar ca.tu nu ti-ai dat seama ca acest sfat duce undeva. Prin sfatul meu, daca el vb cu prietenii lui ei o sa inteleaga relatia lui cu fata si nu se vor mai certa!