| ThePowerlifter a întrebat:

Ce sa vorbescu cu o fata care este PUTIN mai dificila? Vreau exemple de conversatii. Dau FUNDA happy

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Seby90 a răspuns:

Pai, nu vorbesti, te intorci si pleci.

| BiuL a răspuns:

Incepe o discutie pe un subiect general, comun, spune ceva de genul vreau sa ma duc la cinema, imi poti recomanda ceva film? daca zice nu, nu ma uit spune tu ca ai vazut unul foarte tare si ii povestesti despre el, daca tot nu e interesata schimbi subiectul si o intrebi ceva, care e trupa ei preferata? care e localul ei preferat? orice random, sa afli mai multe despre ea si preferintele ei.

| grab a răspuns:

De ce e putin mai dificila? Ii lipsesc parti din corp? E mai incuiata?

La toate merge la orice ora sa discutati despre ce ii place ei sa faca, ce hobby are si cum te-ar putea corupe si pe tine sa il practici.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Ea e una din acele fete care nu vor sa vorbeasca.Ele vor sa treaca direct la actiunewinking.

| SebylVane1890 a răspuns:

Despre chestii ciudate, pe care nu le abordeaza chiar toata lumea.Atunci sigur o sa-i dezvolti putin interes macarbig grin

SAll.

Eu iti dau un sfat care la mine sincer merge dar putini cred ca pot sal foloseasca, eu nu ma dau mare ca ceilalti ca mama ui ce am facut sau alte lucruri, eu incerc sa: glumesc ....etc.si asa poti sa te apropi de cine vrei tu decat sa te dai mare si sa nu te bage in seama.

Poate nu te-am ajutat cum ai vrut tu dar cred ca te va ajuta cat de putin.

| Deduleț a răspuns:

Ce hobby-uri are(poate va gasiti ceva in comun), daca are frati/surori, animale de casa, stii tu, sa aflii mai multe despre eahappy