| szmotovio a întrebat:

Ce sanse are o relatie intre o directoare de banca si un sofer?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Una tipica poate acel sofer e unul de trailer care castiga bine sau poate din acel sentiment care e pe cale de disparitie (dragostea)

| clauss a răspuns:

Daca dam la o parte conceptile, va avea, dar sincer nu cred, o sa iasa discutii de genul,, eu aduc mai multi bani in casa,, sau,, te mariti cu ala, ce ai vazut la el,,? o aventura, doua mari sanse, dar o casnicie?, am dubii. imi pare rau, eu asa vad situatia, voi stiti cel mai bine, poate dragostea voastra e mai mare decat conceptiile oamenilor.

| matchpoint a răspuns:

Buna ziua, nu vad care este problema. Amandoi sunt oameni, sunt maturi(presupun, din moment ce indeplinesc functiile mentionate), nu sunt rudenii(sper) si mai sper ca sunt fara obligatii. Nu inteleg de ce statutul social sau jobul ar fi o piedica in cale dragostei. Oricum inima nu tine cont de aceste aspecte. Important este, spun eu, ca persoana cu functie mai mare( sa o numesc asa), in cazul nostru directoarea, sa nu-i reproseze celuilat faptul ca este ``doar un sofer``, nici macar ``in gluma``, sau nici macar la certurile mai mici sau mai mari, care inevitabil apar in cuplu.Asemenea povesti de dragoste nu exista numai in filme, in urma cu cred o luna, printesa mostenitoate a tronul Danemarcei s-a casatorit cu fostul sau antrenor de fitness, care insa e drept a primit ceva titlu de duce, dar sa fim sinceri, acestea sunt doar ``aranjemente``, ca doar ea totusi era printesa. Deci atata timp cat relatia functioneaza sau cel putin exista sansa de 1 la 100 sa functioneze, nu merita sa ratezi ocazia. Daca directoarei ii `` teama `` de ce vor spune ceilalti, lasa-i sa spuna ce o vrea, ca doar nu alaturi de ei trebuie sa traiesti. Pa

| danbnz a răspuns:

Cam atatea sanse cate au un director de banca si o chelnerita

| louis3 a răspuns:

100%, dupa ce fiecare inlatura interesul personal, si ramane doar dragosteahappy

| Doddel a răspuns:

Are sansa ei depinde cum se fructifica relatie

| Pufulete_4230 a răspuns:

Toate sansele! Ar trebui sa nu mai judecam oamenii dupa astfel de criterii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici o şansă! Părerea mea. Suntem tributari convenţiilor. Când se va mai răci pasiunea şi ea va trebui să meargă însoţită la vreo recepţie sau chiar în familie la vreun eveniment, nu cu el se va duce...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei hai, fiti sinceri cu totii.Chiar credeti ca are sanse? No way.Pana la urma diferenta sociala isi spune cuvantul

Întrebări similare