Scopul este reducerea populatiei, pentru ca in opinia unora suntem prea multi pe fata pamantului si nu mai avem loc. Ceea ce nu e adevarat. Dar se incearca prin diferite mijloace sa se distruga familia: prin educatia sexuala a copiilor, prin mijloace contraceptive, prin legalizarea avorturilor si a casatoriilor intre homosexuali etc.
"Razboi"...cu toate optiunile moderne parca nu-ti mai vine sa te angrenezi singur in atatea responsabilitati, putinul timp liber ramas de la job ti-l aloci tie. Familia este o alegere, societatea nu va disparea atata timp cat omul va face sex si atata timp cat actul de casatorie ramane-teoretic-cadrul legal al femeii de a procrea si un mijloc eficient de a-ti responsabiliza barbatul.Sa nu mai zicem ca in tarile occidentale, o alocatie a copilului ar putea sustine 2 familii sarace de la noi.Deci.familia= f.pragmatic.Daca va referiti la "razBOII" din Romania, ca nu incurajeza intemeierea unei familii, asta-i rezultatul politicii stupide.
Se ascunde o scadere a populatiei...La fel cum spunesi @zorialbi. Astazi ne sunt aratate toate metodele de a renunta la o sarcina, iar oamenii uita de ceea ce e mai important in acest "razboi" si anume de copil... daca il omoara printr-un avort ei cred ca au rezolvat problema. Asta asa e. Insa au rezolvat-o pentru ei, nu pentru coplilul nevinovat care nu a avut sansa de a se naste din anumite cauze. eu cred ca acest razboi se declanseaza in primul rand din lipsa de comunicare, unde parintilor le e rusine sa vorbeasca cu copiii lor de ce este mai important, probabil din rusine. Insa ce nu stiu ei este ca acesti copii se vor informa prin alte cai, mai mult sau mai putin bune. Aceasta lipsa de comunicare se ascunde in spatele acestui razboi, care, desi nu are consecinte vizibile, are consecinte mai puternice, si anume cele psihice.
anonim_4396 întreabă: