| SERIALS a întrebat:

Ce se intampla cu lumea asta? De ce nu ii accepta pe homosexuali? In tarile inalt dezvoltate nimanui nu-i pasa cu cine ti-o tragi, dar in tarile slab dezvoltate unde predomina asa-zisul crestinism, lumea judeca si uraste homosexualitatea.
Am citit comentariile a multor utilizatori pe Facebook, azi s-a organizat marsul solidaritatii, Pride in Republica Moldova. O multime de fanatici crestini s-au comportant oribil. Oare Biblia ne invata sa ne uram unii pe altii? Sa omoram, sa ii ucidem pe oamenii care is altfel? Daca asta ne invata biblia, atunci am nimerit pe alta planeta.
Ieri crestinii au organizat un mars al familiei traditionale si astazi au continuat spectacolul. Nu vor sa accepte homosexulii. Multi se tem ca vor strica familia traditionala, desi nu vad cum s-ar strica daca vreo 90% din populatie e hetero? Imi explica cineva ce se intampla cu asa-zisii crestini fanatici? Eu nu inteleg comportamentul lor inadecvat? Sunt sigur ca ei fac pacate in fiecare zi dar de ce isi permit sa judece si sa instige lumea la ura?

63 răspunsuri:
| LaraClarice a răspuns (pentru DenisaO98):

Înainte de Eva, nu cumva Adam a avut altă soție, plămădită din același aluat cu al lui? Ce s-a întâmplat cu ea? A fost pedepsita pentru că nu i se supunea lui Adam. Așa că Dumnezeu a creat-o pe Eva.
Daca toate aste ar fi fost reale, crezi că Eva a cerut sa îi fie inferioară bărbatului ei?! Gândește!
Daca Dumnezeu a creat oamenii, de ce i-au făcut pe unii homosexuali?
Iar dacă în bilble nu sunt acceptați înseamnă că nici noi nu ar trebui sa ii acceptăm? Biblia te învață să urăști păcatul. In cazul homosexualilor, păcatul consta în însuși omul respectiv, modul în care s-au născut, modul în care există. A fi homosexuali nu e o alegere, e o caracteristică imprimată in tine. Nu ai cum sa schimbi asta.
Gândesc din afara dogmei creștine, te îndobitocește.

| LaraClarice a răspuns (pentru DenisaO98):

Da, sigur Satana e de vine pentru orice lucru rău făcut de un om pe lumea asta. In cazul asta, liberul arbitru unde este? L-a mâncat Eva?

| LaraClarice a răspuns (pentru AC4S4):

Homosexualitatea există de când e lumea. Nu e o boala, asta se credea secolul trecut, și asta tot din cauza bisericii. Acum se consideră orientare alternativa, nimic anormal.
In lumea asta in care trăim cu toții, din păcate ( din păcate pentru mine, că tot de spălați pe creier de biserica, dau) totul este relativ. A fi normal e un lucru relativ. Ceea ce pentru mine e normal, pentru tine poate e anormal, important e sa ai bunul simț fata de celălalt.