| r3spectt a întrebat:

Ce se intampla cu mine?
Cunosc o fata de care imi place.
Dar problema e ca uneori chiar as dori sa fiu cu ea. dar cateodata parca nu imi este aminte de nimic, as vrea sa stau singur...
Sunt foarte derutat si confuz.
Nu stiu ce alegere sa fac, sa o scot in oras si poate legam o relatie(mi'as dori)sau sa mai astept, dar mi'ar parea si rau dupa cred...
Nu stiu ce se intampla cu mine... ce sa fac?

3 răspunsuri:
| Metaloco a răspuns:

Parerea mea ii sa faci ce-ti vrea inima, mai ales daca ea te simpatizeaza poti s o inviti in oras incercarea moarte nu are, decat dupa aia sa vina altu si sa o cheme in oras si u s ragreti...eu am patit-o deci mai bine o scoti in oras

| Holocaust a răspuns (pentru Metaloco):

Are dreptate Metalcore93. Daca chiar o placi,si crezi ca e reciproc,ai putea sa intrii si tu in vorba cu ea si restul(pana nu e prea tarziu). Poate chiar ea te va ajuta cumva, fiindu-ti aproape si conssolandu-te, sa te simti mai in largul tau. Poate acum nu stiu eu prea multe-iar astea sunt doar sfaturi-si eu patesc asta cateodata-prefer sa nu ma implic in relatiichatterboxsi dupa regret :-

| Andreww a răspuns:

Incearca sa o inviti undeva, sa iesiti, sa petreci mai mult timp cu ea.si daca o placi, vei ramane cu ea.e normal sa nu stii ce vrei momentanbig grindar incearca o relatie cu ea si poate vei vrea sa ramaneti impreuna.big grin