Ai incercat sa gandesti pana la incredibila ta varsta (fizica sau spirituala) care o banuiesc a fi redusa caci iata ce iti poate debita mintea: cum scap de chestiile imaginare care ma vor urmari timp de 7 ani pentru ca am spart un obiect neimportant, neinsufletit si fara valoare?
sa treaca o pisica neagra prin fata ta insotit de un cosar, tu sa treci pe sub o scara, samd. Astea sunt superstitii, nu exista rau real... eventual, daca te-ai taiat, te cureti bine, te dezinfectezi si te bandjezi. Altfel... maturi cioburile si life goes on!
Ce rau?!?! Astea sunt superstitii babesti...nu mai credeti in tampenii! Raul si binele ni-l facem singuri sau ne este facut de ceilalti... daca e sa fie...asta e.
Daca ai spart o oglinda se zice ca nu te vei marita in 7 ani sau k ai ghinion 7 ani.acum nu stiu sigur. dar una dintre cele 2 e sigura.si nu ai cum sa scapi de astea...
Si eu am auzit ca daca spargi o oglinda posibil sa nu ai noroc 6ani. dar nu cred in asa ceva.pentru a combate raul ar trebui sa nu te mai gandesti acolo.bafta
Nu ai ce face, imi pare rau. NU poti scapa de ghinion. va trebui sa te muti din localitate, sa stai pe drumuri 3 ani si apoi sa te intorci acasa
Stringi ciob cu ciob le pui sub un jet de apa si apoi le ingropi undeva cit mai departe de casa si cica scapi de cei 7 ani de ghinion.